Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire gáz?
19 éves pasi vagyok és lenne egy nagy bajom. Röviden, tömören: Ha ránézek egy fullos lányra, elkap a rosszullét, illetve egy jó mély csalódottság, hogy bakker, nem lehet az enyém, illetve hogy engem fixen levegőnek néz, biztos más kurja.
Haverjaim hívnak bulikba folyamat, de nem megyek, mert mi értelme annak, hogy végignézem ahogy ők becsajoznak én meg ott unatkozok. Bulikban képtelen vagyok csajozni.. Elegem van már.. Nem vagyok olyan rossz faszi, ahogy jópáran mondják, csakhát ugye rendesen alá becsülöm magam...
Majd jön egy nő akit annyira megkedvelsz,hogy miatta túlnősz magadon és akármennyire lehetetlenek tűnik mégis arra fog ösztönzi hogy próbálkozz kitartóan.
(Vagy nem,ez csak saját tapasztalat 😀)
Ha olyan zenét hallgatsz, ami gyűlöletet plántál benned a másik nem iránt, akkor a) ne hallgass ilyen zenét b) vállald, hogy ilyen gondolatok kavarognak a fejedben, de akkor aztán ne sóvárogj a lenézett női nem iránt.
Inkább az a)-t javasolnám..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!