Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők intim méret igénye miért nem változatos? Hogy lehet így összeillő partnert találnia annak a férfinak, aki nem ilyennek született?
A pénisz méret nagyon változatos. A 3 centis mikropénisztől a 25 centis hatalmas méretig van minden.
Ezzel szemben a nők igénye majdnem egyforma. 15-16cm alatt nincs számukra jó méret, csak kompromisszum. Ez kinek jó?
Amíg a férfiak 30-40%-a 15cm alatti mérettel rendelkezik, addig a nők max 5%-ának van olyan kicsi hüvelye, hogy ez az ideális neki. A maradék 95% számára a nagy vagy a még nagyobb az ideális. Meg lehet nézni szexpartner keresőkön és a legkelendőbb segédeszközök méretét.
20 cm van
3 nővel voltam összesen
Semmit nem ér a méret ha ronda meg pocakos a férfi.
36/F
A legtöbb nőnek jó az átlagos (14-16cm)
Vannak, akik a kicsit szeretik, vannak, akik a nagyot.
Viszont ahhoz, hogy valakinél kizáró ok legyen a méret, valami nagyon extrém dolog kell. Ezért nem szokás felrúgni egy amúgy jól induló kapcsolatot.
Kérdéseidre:
1. nem igaz, de változatos. Igen, van valami, amit a többség jobban kedvel, de ugyanez megjelenik más területen is, nem csak férfiakkal szemben
2. Úgy ,hogy nem a farkaddal kezded, hanem emberi kapcsolazot alakítasz ki, elfogadod magad, mire szexre kerül a sor addigra van köztetek érzelmi kötelék, szex terén (is) őszinte vagy
3. Ez jó azoknak az egyéneknek, akik elégedettek a párjukkal. Pl engem nem zavar ez a helyzet.
Az arányokkal van baj. Van, aki a kicsit szereti (a nők 5%-a), van, aki a nagyot szereti (a nők 95%-a).
1. Én ezt nem tartom túl változatosnak.
2. Hiába fogadja el magát a férfi, ha túl kicsi neki (15cm alatti), akkor a nő szakít vele vagy megcsalja. Szexkapcsolat vagy egyéjszakás esetén pedig elutasítja.
3. Igen, ez csak a kisebb mérettel rendelkező férfiakat érinti.
9
Én vagyok olyan vastag mint egy fél literes kólás flakon. Az is kevés lenne oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!