Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők intim méret igénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők intim méret igénye miért nem változatos? Hogy lehet így összeillő partnert találnia annak a férfinak, aki nem ilyennek született?

Figyelt kérdés

A pénisz méret nagyon változatos. A 3 centis mikropénisztől a 25 centis hatalmas méretig van minden.

Ezzel szemben a nők igénye majdnem egyforma. 15-16cm alatt nincs számukra jó méret, csak kompromisszum. Ez kinek jó?

Amíg a férfiak 30-40%-a 15cm alatti mérettel rendelkezik, addig a nők max 5%-ának van olyan kicsi hüvelye, hogy ez az ideális neki. A maradék 95% számára a nagy vagy a még nagyobb az ideális. Meg lehet nézni szexpartner keresőkön és a legkelendőbb segédeszközök méretét.

tegnapelőtt 11:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

20 cm van

3 nővel voltam összesen

Semmit nem ér a méret ha ronda meg pocakos a férfi.

36/F

tegnapelőtt 11:52
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Nekem a 13 centis is túl hosszú. Viszont vastagságra kb. 4 centis átmérő lenne jó, ami szerintem ritka. Ettől kisebbek általában. Pedig nem szültem, de valahogy egyik sem elég vastag.
tegnapelőtt 12:32
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Ki mondta, hogy az élet igazságos?
tegnapelőtt 12:53
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

A legtöbb nőnek jó az átlagos (14-16cm)

Vannak, akik a kicsit szeretik, vannak, akik a nagyot.

Viszont ahhoz, hogy valakinél kizáró ok legyen a méret, valami nagyon extrém dolog kell. Ezért nem szokás felrúgni egy amúgy jól induló kapcsolatot.

Kérdéseidre:

1. nem igaz, de változatos. Igen, van valami, amit a többség jobban kedvel, de ugyanez megjelenik más területen is, nem csak férfiakkal szemben

2. Úgy ,hogy nem a farkaddal kezded, hanem emberi kapcsolazot alakítasz ki, elfogadod magad, mire szexre kerül a sor addigra van köztetek érzelmi kötelék, szex terén (is) őszinte vagy

3. Ez jó azoknak az egyéneknek, akik elégedettek a párjukkal. Pl engem nem zavar ez a helyzet.

tegnapelőtt 13:00
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Én mindenféle farokkal voltam már. Egyikkel sem a méret volt a gond, hanem a fantáziátlanság, félénkség, lustaság, önzőség, stb. Én nem fordulok a falnak, miután kielégültem. Farok #1 pl. igen. Farok #2 azt sem tudta, hogy kezdjen neki, csak feküdt és tőlem várta, hogy csináljak már valamit. Ha nem tettem volna, azóta ott feküdnénk. Farok #3 nehezen tudott felállni. Egy órát kellett az önbizalmát fényezni, rimánkodni, hogy kemény legyen. Farok #4 alig bírta két percet. Nem, ez nem javult idővel. Farok #5, igen, ő ideális minden szempontból. Szenvedélyes, változatos, izgalmas, ügyes, törődő. Nem tudom, mekkora.
tegnapelőtt 15:01
 6/15 A kérdező kommentje:

Az arányokkal van baj. Van, aki a kicsit szereti (a nők 5%-a), van, aki a nagyot szereti (a nők 95%-a).

1. Én ezt nem tartom túl változatosnak.

2. Hiába fogadja el magát a férfi, ha túl kicsi neki (15cm alatti), akkor a nő szakít vele vagy megcsalja. Szexkapcsolat vagy egyéjszakás esetén pedig elutasítja.

3. Igen, ez csak a kisebb mérettel rendelkező férfiakat érinti.

tegnapelőtt 16:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tág a pinám, akkor nem tudom lentebb adni.🤷
tegnap 05:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

7

🤣

tegnap 07:31
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne nevess, ez a valóság.Szar dolog a genetika.
tegnap 07:53
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

9

Én vagyok olyan vastag mint egy fél literes kólás flakon. Az is kevés lenne oda?

tegnap 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!