Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi fontosabb, a szerelem, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fontosabb, a szerelem, a vonzalom, a szex, a ragaszkodás egymáshoz. Vagy a megértés, az összeillőség?

Figyelt kérdés

Nekem még soha nem volt olyan párom aki mindenben stimmelt volna pedig nem vagyok már fiatal.

Mindenhol volt valami probléma,most is szakítás előtt állok.

Szerelmesek vagyunk egymásba de különböző a véleményünk egy-két jelentős dologról,ezen sokszor vitatkozunk.

Keressem tovább a hozzám való társat vagy inkább fogadjak el nekem nem tetsző dolgokat?

2016. szept. 12. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a szerelem a legfontosabb, mert az sok mindenen átsegít. Szerintem szerelem nem lehet vonzódás és bizonyos szintű összeillőség nélkül. Azt mondják, el kell fogadni bizonyos nemtetsző dolgokat. Ezt szokták összecsiszolódásnak hívni. A kérdés, hogy mennyit tud az ember elfogadni... Én nem tudok, úgyhogy inkább lépek és keresem az igazit, akivel megértjük egymást! :)
2016. szept. 12. 20:04
 2/4 Kóboráramszelidítő ***** válasza:

Mindegyik fontos!

Ez lenne az ideális és a kívánatos szerintem.

Oszt kinek mi a tűrő képessége, engedményeket tesz ebből-abból.

Ha az egymás iránti megbecsülés és őszinteség a szerelemmel tud párosulni, és az ösztrogének is a helyükön vannak, akkor nyerés van. :)

2016. szept. 12. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:

megértés,hasonlóság,szeretet ez a legfontosabb 1 kapcsolatban!

legalábbis számomra ez a legfontosabb

a férfiaknak csak szex kell és semmi más!

2016. szept. 13. 06:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel senki nem tökéletes ugy gondolom a masik iránti kölcsönös tolerancia a lényeg.A férfiak között sem midenkinek csak a szex fontos.
2016. szept. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!