Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt, h kedvesség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, h kedvesség, humor, megértés és ehhez hasonló tulajdonságok a lányokban nem igazán ébresztenek vágyat?

Figyelt kérdés
Minél kedvesebb,humorosabb vagyok annál visszataszítóbb vagyok férfiként?
2016. jan. 29. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem. Csak magamból tudok kiindulni, más nő nevében nem beszélhetek, de én a kedvességet szimpatikusnak tartom, a humor férfiassá és vonzóvá teszi a szememben a férfit, a megértés/megértő hozzáállás pedig a gyengédebb érzelmeket hozza ki belőlem a férfi iránt.
2016. jan. 29. 17:47
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem. De a vágy felébresztéséhez más tulajdonságok kellenek. A kedvesség, humor, türelem, megértés ahhoz kell, hogy a szerelem elmúltával még sokáig életben tudjátok tartani a szerető kapcsolatotokat.

Vágyat viszont akkor ébresztesz, ha ördögférfiistenállat vagy. ;D Ez nem egyenlő a bunkósággal, se a macsósággal. De érezni kell szerencsétlen lánynak, hogy legszívesebben széttépnéd, annyira ŐT akarod.

2016. jan. 29. 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudok általánosságban beszélni, csak saját magamról, saját véleményt. De nekem nagyon is fontos szempont, hogy valakinek legyen humora, jól el tudjunk beszélgetni, kedves legyen, figyelmes, megértő, őszinte és megbízható! Ez több tulajdonság volt, de van közös az általam és az általad felsorolt dolgok közül. Igazán sosem értettem, hogy miért mondják mindig, hogy a lányoknak a bunkó srácok jönnek be. Nálam ez sosem volt igaz. Bunkókkal szóba sem állok. Barátaim, ismerőseim közt is csak normális, jófej, humoros fiúk vannak!

A lényeg, hogy én ezt megcáfoltam. És valószínűleg sok lány gondolkodik úgy, mint én. :-)

2016. jan. 29. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
A humor fontos dolog nekem, de milyen humor? Az otromba viccekre nem vagyok vevő. És az erőlködésre sem.
2016. jan. 29. 18:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Pedig szeretik ezeket a tulajdonságokat a lányok, ha (és most jön a legfontosabb rész) magas vagy és jóképű. Egyébként tök mindegy, milyen belső tulajdonságaid vannak. Ha pedig alacsony vagy és ocsmány, mint én, akkor azt semmilyen belső tulajdonsággal nem lehet kompenzálni.
2016. jan. 29. 18:43
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Mert a jó tulajdonságaiddal akarod magyarázni a sikertelenséged, mert így könnyebb minden.
2016. jan. 29. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Kb. külsőre legyél minimum szupergyuma-állat mint a migránsok és akkor azon felül ezeket is tessék nyújtani és az TALÁN elégséges...
2016. jan. 29. 18:49
 8/12 omba ***** válasza:
Szerintem egyszerűen nem neked valókkal próbálkoztál
2016. jan. 30. 00:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezek a tulajdonságok szimpátiát, szeretetet, esetleg lelki vonzalmat ébresztenek. Ha a vágyon a testi vonzalmat érted, akkor azt nyilván nem ezek ébresztik, de hozzájárulhatnak. Kémia vagy kialakul vagy nem, de fontos a férfiúi határozottság, vagyis az, ahogy érzékelteted egy lánnyal, hogy ki vagy és hogy őt akarod.

Még egy dolog: azon felül, hogy kedves vagy és megértő, ne légy unalmas, mert az biztos nem vágyébresztő, sőt el is fojtja.

Az én párom is kedves és megértő, jókat tudunk nevetni is együtt, és nem is unatkozom mellette, meg amiben kell, abban határozott is tud lenni.

2016. márc. 3. 16:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem ezek mind kellettek + a szenvedély-érzékiség.

Azt nem akartam volna hogy ördőgistenállat legyen mint aki széttépne mert nem szeretem a vadságot de sztem azt hogy kívánnak azt máshogy is ki lehet fejezni :-)

2016. márc. 3. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!