Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rontja el a szépség a lányok jellemvonásait, miért van az, hogy egy csúnya lányban ezerszer több jóság, kedvesség, szeretet, megértés van, mint egy szép lányban?
Tapasztalataim szerint a szép lányok hisztisek, beképzeltek lenézik a külsőre nem tökéletes fiúkat. Ha bepróbálkozik az ember náluk, akkor lehet igazán észrevenni, hogy milyen szeemtek tudnak lenni. Például nem válaszolnak a levelekre, vagy csak úgy kegyetlenül leszólnak, hogy ronda vagy. Nem érdeklik őket a külsőségeken túl például a fiúk jelleme.
Ellenben a csúnya lányok meg kedvesek, szívesen ismerkednek és nem néznek le senkit sem, csak, mert nem tökéletes, hanem csak átlagos külsőre és a jellem sokkal jobban érdekli őket, mint a külső.
Ezek után már értem, hogy miért sokkal kedvesebbek azok az emberek, akik külsőre nem tökéletesek, nem szépek. Úgy átszik a szépség elrondítja a lányok belsejét. Olyan ez, mnt az alma esete, ami kívül szép, de belül férges, rohadt.
73%, te vagy az? :)
Egyébként nem kell általánosítani.
Viszont az elmondható, hogy nagyon sok esetben az összes hangsúlyt a külsejükre fektetik, a belső, az emberi értékek pedig elsikkadnak.
Miért kéne tökéletesnek lenni? a szépség nem feltétlen ebből áll.
Mindenkinek más a szép. És amennyiben csak azért próbálkozol be valakinél, mer "hűdejólnézki", tekintet nélkül arra, hogy belülről milyen (nyilván ez egy random bulis/utcai/netes ismerkedésnél nem játszik), az meg is érdemli.
Mert a szép lányok kiskoruktól fogva mindent könnyebben megkaptak, ezért nem is tudják értékelni a dolgokat, embereket annyira.
Persze majd jönnek a kivételek, hogy ők márpedig nem:) Lehet ilyen is, de ritka mint a fehér holló, ráadásul mindenki olyan lányt keresne aki a két csoport jó tulajdonságait egyesíti.
.......
Tegnap már feltetted ezt a kérdést? Amikor random idegen lányoknak irkáltál.
Engem pl. szépnek tart valaki, de volt már, hogy kaptam olyan beszólást (lánytól) "de undorítóan nézel ki"-akkor duci voltam, de mégis elég rosszul esett.
Mondjuk azt én is észrevettem, hogy pl. szórakozóhelyen a standard "széplányok"-tehát nem a különleges-szépek-elég gonoszak tudnak lenni. Példa erre:
-egyik ismerősöm odament a pulthoz piát kérni, szőkelány arrébb lökte, hogy "mit keresnek itt ilyen korcsok".
-barátommal állok koncerten, hirtelen el kezd előtte vonaglani egy kislány, látta, hogy együtt vagyunk, de ki akart kezdeni barátommal, engem meglökött. Ekkor küldte el barátom a búsba.
-amikro duci voltam, rengeteg beszólást kaptam, lealázást, szinte lányoktól. Volt, hogy tanfolyamon ki akartak közösíteni csinicsajok-22-26éves emberekről beszélek itt!, mert nem voltam "szimpi". Hozzá kell tennem, hogy mióta lefogytam facebook-on azok dicsérnek, akik előtte kiröhögtek.
Én is duci vagyok,és ismerős a probléma. :) Szerintem amúgy azért csinálják ezt, mert :
1. Nagyon félnek, hogy esetleg nem lesznek "trendik", és ezt a feszültséget egy "nem trendiben" látják manifesztálódni
2. Irigykednek a melleidre (és ez most komoly.)
Kár foglalkozni velük.
Ez nincs így,egy csomó nem szép lány is így viselkedik.
Érthetetlen,h miért.
De személyes tapasztalataim szerint a kimondottan szép csajok elég kedvesek.
Na meg az is benne van,h a nem túl jó nőkhöz nem mennek oda annyian,így érthető,h megbecsülik azt a keveset,de egy jobb csaj,mikor már aznap a huszadik nyálcsorgató hülyegyerek '"zaklatja",akikről ráadásul lerí,h csak a dugáson jár az eszük,nem csoda,h már egy normálisabb egyént is elhajt a francba.
# 7
Ezt szépen leírtad, köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!