Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért rontja el a szépség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rontja el a szépség a lányok jellemvonásait, miért van az, hogy egy csúnya lányban ezerszer több jóság, kedvesség, szeretet, megértés van, mint egy szép lányban?

Figyelt kérdés

Tapasztalataim szerint a szép lányok hisztisek, beképzeltek lenézik a külsőre nem tökéletes fiúkat. Ha bepróbálkozik az ember náluk, akkor lehet igazán észrevenni, hogy milyen szeemtek tudnak lenni. Például nem válaszolnak a levelekre, vagy csak úgy kegyetlenül leszólnak, hogy ronda vagy. Nem érdeklik őket a külsőségeken túl például a fiúk jelleme.

Ellenben a csúnya lányok meg kedvesek, szívesen ismerkednek és nem néznek le senkit sem, csak, mert nem tökéletes, hanem csak átlagos külsőre és a jellem sokkal jobban érdekli őket, mint a külső.

Ezek után már értem, hogy miért sokkal kedvesebbek azok az emberek, akik külsőre nem tökéletesek, nem szépek. Úgy átszik a szépség elrondítja a lányok belsejét. Olyan ez, mnt az alma esete, ami kívül szép, de belül férges, rohadt.

2013. máj. 10. 10:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Persze, ez ilyen ép testben-ép lélek dolog szerintem. Akinek helyén van az önbecsülése, eleve nincs rászorulva arra, hogy másokat taposson. :)

Egyébként nem tudom, ki mint van vele, de én sokszor látok olyat, hogy a lányka átlagosnak mondható, de olyan a kisugárzása, olyan egy-egy vonás az arcán, hogy vonzóvá teszi.

És srácban is sok ilyen van. :)

2013. máj. 10. 10:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Persze, vannak ilyen lányok. De ha megnézed, lehet olyat látni, hogy egy szép lány egy rondább fiúval van (nem érdekből) viszont helyes fiút csúnya lánnyal én még nem láttam:/
2013. máj. 10. 10:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Ó, én pont tegnap. :), de lehet, hogy neki szép az a lány. :) Meg hát megint csak, kinek mi a helyes srác. :)
2013. máj. 10. 10:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Elmondom:

1. Mert a szép lányoknak nincs idejük a belső világukat fejleszteni, mert mindent kívülről kapnak meg.

2. Mert a csúnya lányok tudják, hogy másképp nem lenne esélyük párt találni, vagy csak minimális szinten. Ezért ők a személyiségükkel próbálnak meg kezdeni valamit.

2013. máj. 10. 10:53
 15/21 anonim ***** válasza:

mert sok szép lányt már annyira szétbax az önbizalom hogy beképzelté válnak. ennyi

amúgy meg engem sem érdekelnek a csúnya lányok, ma barátkozni, ez mindenkinél így van de nem rondázok le senkit

f19

2013. máj. 10. 11:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Mert a szép lányok többsége tudja magáról, hogy neki vannak lehetőségei, tud válogatni a férfiak közül, ezért elszállnak maguktól.

A ronda lányoknak viszont nem adatik meg minden ujjukra ez a lehetőség, őrülnek, ha egy helyes srác szóba áll velük. Tudják értékelni a dolgokat.

Szóval igen, ezt visszafelé is lehetne kerekíteni, hogy a helyes srácok meg csak a szép lányokat veszik észre, mert nekik is vannak lehetőségeik, nem úgy, mint a ronda fiúknak.

2013. máj. 10. 12:27
 17/21 anonim ***** válasza:

De ez megint csak:

Á-L-T-A-L-Á-N-O-S-Í-T-Á-S-!

2013. máj. 10. 12:28
 18/21 cirmi20 válasza:
pontosan, ez általánosítás! Én például sokak szerint(és ami a legfontosabb, a barátom szerint) szép vagyok, csinos, de attól függetlenül kedves, megértő és empatikus is. Soha nem tudnék bántani senkit azért, mert nem egy modellalkat, mert az valószínűleg nem az ő, hanem a gének "hibája". Persze jólesik, hogy utánam fordulnak az utcán, de ezt én sem ingyen kaptam, évekbe telt míg kikupálódtam:)
2013. máj. 10. 14:59
 19/21 anonim válasza:
a férfiakat is megrontja! :'(
2013. máj. 16. 08:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ott rontottad el, hogy azt hiszed vannak a szép, meg vannak a csúnya lányok. Hát nem.

Minden ember szép, és annál szebb, minél fontosabb valakinek. Ha neked pont azok a lányok jönnek be, akiknek te nem, az előfordul, de lehet kicsit lejjebb kéne adnod a mércét és megpróbálkozni egy átlagos, nem modell csajjal. Bár, ha csúnyának tartod, nem is érdemled meg.

2016. márc. 3. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!