Léteznek még ilyen lányok/nők? A felsoroltak kellenek még valakinek egyáltalán?
... olyan lányok/nők, akik szívből tudnak szeretni, kötődni és örömmel fogadják a kedvességet?
Olyanok akik legalább azt észreveszik, hogy vigasztalni akarod, és nem hajt el bunkó módon?
Akik értékelik, hogy áll mellettük valaki, valaki aki támogatja őket, aki akkor is mellette van, ha minden kötél szakad?
Vagy a fent említett dolgok már nem fontosak?
Nem fontos a kedvesség, az odafigyelés? Mára már semmit sem érnek?
23/F
Akartam normális választ írni, de annak elolvasása helyett jobban jársz a keresővel, millió hasonló kérdést fogsz találni.
Igen, vannak ilyen lányok. Jobb? Vagy el sem hiszed? Akkor volt értelme a kérdésnek...
Sajnos én is így látom.
Régen én is ilyen voltam...
de a sok csalódás ami ért negatívan hatott rám,már nem tudok szeretni,és nem tudom elfogadni a szeretetet senkitől.
Ha valaki közel akar kerülni hozzám elhajtom mert már nem tudok szeretni és nem is akarok.
Kedvesség?
Alapvető dolog kéne, hogy legyen minden embertársaddal szemben. Nem jár érte cukorka.
Az alapvető civilizált viselkedésnél több kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!