Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A bátyám nagyon befelé forduló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bátyám nagyon befelé forduló, meg nem értett zseni, vajon sose lesz barátnője?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a bátyámnak nagyon jó képességei vannak, mondhatni egy zseni. Nagyon tehetséges. Hihetetlen jó memóriája van, az összefüggéseket is mindenben rögtön meglátja. Semmilyen logikai vagy stratégiai játékban nem lehet legyőzni. Egyetemet lazán elvégezte, meg több ilyen tudományos munkában is részt vett. Viszont még soha semmilyen elismerést nem kapott. Emellett nők terén is nagyon peches, pedig igen jóképű jó kiállású. Nem nagyon vannak barátai, mert a legtöbben valószínűleg irigyek rá. Eléggé befelé forduló lett, de nem az a típus aki gyűlöli a világot, pedig sokan bántották már, de ő nem haragszik rájuk, hanem csak simán apátiába esett, és csendben , visszavonultan szenved, nem vesz tudomást a külvilágról hanem elmélyed mindenféle kutatásokban. Csak hát így, hogy nincs magánélete nem tudom, hogy lesz valaha barátnője.

2016. jan. 9. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:

A meg nem értett zseni.

Nem beképzelt, vagy önző véletlenül?

Azt írod nem rosszképű, és még csak nem is hülye.

Valami trének lennie kell vele.

2016. jan. 9. 20:52
 2/10 A kérdező kommentje:

nem beképzelt, épp hogy túlságosan szerény

nem az a törtető típus

inkább arról lehet szó, hogy nem valami magabiztos, eléggé félénk, és csendes

2016. jan. 9. 21:02
 3/10 A kérdező kommentje:
meg ugye hát túl okos a kortársaihoz képest, nem csoda h nem értik meg
2016. jan. 9. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát igen,kell némi önbizalom,talpraesettség,hogy felszedj egy nőt,ritkán történik azért fordítva.

Esetleg barátságból kialakulhat valami,akkor már az ember feloldódva többet enged láttatni magából.

2016. jan. 9. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem a legkönnyebben ismerkedő típus. Abban sem vagyok biztos, hogy egy átlagos lánnyal jól érezné magát. De azért a hasonló lelkeknek is össze tudnak jönni a dolgok. De szeretne egyáltalán barátnőt?
2016. jan. 9. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Milyen tudományterületen van? Most ez hülyén hangozhat de mi pont ilyen emberekkel szeretnénk a jövőben kutatni, akik nem a szociális életben élik ki az energiájukat, hanem komolyan veszik a kutatást. Mi is eléggé magunknak valók vagyunk, nem nagyon barátkoznak velünk. :D

Az, hogy azért nem barátkoznak vele, mert irigy, ez a legnagyobb hülyeség részükről. Szerintem ha magányos, és szeretne egy barátot/barátnőt, az lenne az utolsó dolog, hogy az orruk alá dörgöli, hogy "He, neked hogy lehet ilyen rossz a memóriád?" :D Szerintem inkább segítene nekik.

Szerintem lesz barátnője, ha máshol nem, a tudományos körökben igen, ahol hasonló érdeklődésű nők vannak.

Egyébként bántja is, hogy nincs barátnője szemmel láthatóan, vagy csak egyszerűen aggódsz érte? Mit szokott mondani ezzel kapcsolatban?

2016. jan. 9. 21:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem mond semmit erről, de látom rajta, hogy nincs jól. Nem akarok beleszólni az életébe, de aggódom érte. Szerintem egy kapcsolatra lenne szüksége, egy társra aki megbecsüli, megérdemelné.
2016. jan. 9. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Simán lehet így is barátnője. Egy osztálytársam volt ilyen, minimum aspergeres volt a srác, ha nem autista. Nem nagyon láttuk, magántanuló volt, csak néha jött be, de akkor sem beszélgetett senkivel.

Mégis egyszer csak talált barátnőt, sőt rövid időn belül össze is házasodtak. Az élet kiszámíthatatlan :)

2016. jan. 10. 00:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Hány éves egyébként?

Volt már valaha barátnője?

Egyébként lehet, hogy valójában nem annyira érdeklik a nők, inkább a kutatás. Az én párom is ilyen. Bár együtt kutatunk, de mi még az előtt jöttünk össze, és neki annyira életcélja a kutatás, hogy ha én nem lennék, kutatás mellett szerintem nem foglalkozna nőkkel. Bár nem tudom, mert írtad, hogy látod, nincs jól. Ez miben nyilvánul meg?

Esetleg akkor az is lehet, hogy eltérő gondolkodás van az átlagtól, talán intelligensebb, ezért különleges ízlése van a nők terén, és csalódott, hogy nem talál olyat.

Mondok példát: Átlátja az emberi viselkedést, látja, mit miért csinálnak, és primitívnek tartja őket. Ugye aki sokat gondolkodik mindent le tud vezetni ösztönökre, ami elég kiábrándító. De ez csak egy példa volt.

De ezek saját tapasztalatok, nem biztos, hogy nála így van, lehet, tök hülyeséget mondok. :D

Ha van még észrevételed, azért írd meg.

2016. jan. 10. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:
hány éves a bátyád? én nagyon kíváncsi lennék rá! :)
2016. jan. 10. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!