Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anya kènt mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anya kènt mennyi esèlyem van rendes társat találni?

Figyelt kérdés
22 èves vagyok egy 9 hónapos fiúval,mèg együtt èlek az apjával, de úgy érzem lèpnem kell mert az állandó vita, üvöltözès senkinek sem tesz jót, pláne nem a fiamnak. (Kèrlek ne támadjatok, a gyermek tervezett volt, több ève együttèlünk sajátházban de mióta itt a kicsi egyszerűen állandóan a vita megy a legkisebb szarságon is)
2018. nov. 27. 17:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%

8# vagyok

Soha nem a szépfiúkat meg a kigyurt izompacsirtakat palyaztam, pont ellenkezőleg.

Aki "felcsinalt" szerinted az se gazdag se jokepu nem volt...egy diplomas szereny ember semmi nagyzolas, akirol csak évek soran derült ki a súlyosan narcisztikus személyisegzavar. Abban az egyben lehettem volna "okosabb" hogy várható volt ugy fog bánni a mi kozos gyerekeinkkel is ahogy az előzőekkel - sehogy.

2018. nov. 27. 19:56
 22/29 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem, akkor is boldogabb leszel, ha elhagyod, és nem jön más. Egyedül nyugodt leszel legalább. Aztán ha jön, jön, ha nem, nem. Minél jobban erőlteted, annál nehezebb normálisat találni.
2018. nov. 27. 20:17
 23/29 anonim ***** válasza:
27%

Van rá esély, ne add fel!

Én igaz 28 évesen, egy 3 évesel találtam magamnak párt. Sose apát vagy eltartót kerestem!Van apja a gyereknek,aki gondoskodik róla,szereti,neveli s törődik vele. Nekem van jol fizető munkám,kocsim,lakásom.

A párom,(jövőre férjem),vicces,kedves, őszinte, normális férfi,imádják egymást a lányommal, jövöre tervezünk közöset is,mert neki még nincs.

30/N

2018. nov. 27. 20:20
 24/29 anonim ***** válasza:
37%
20-as, és nálad mi lesz a forgatókönyv? Te majd holtomiglan holtodiglan boldogan élsz a feleségeddel és a 2 gyerekeddel? És mi lesz a feleséged elhagy? Akkor majd te leszel az a 2 gyerekes apa, akivel már csak az elvált anyák állnak szóba, mert a gyerektelennek nem kellenek a kölykeid?
2018. nov. 27. 20:33
 25/29 anonim ***** válasza:
49%
Másik hasonló kérdésnél válaszoltam, hogy miért nem érdekelnek a gyerekes anyukák: "Nem a gyerek a zavaró. Hanem, hogy a gyerek apja képben van legtöbbször. Jópofizások az exhapsival vasárnapi ebédnél láthatás címen a gyerekkel... ez senkinek nem hiányzik szerintem. Ha mondjuk özvegyen maradt és azért neveli egyedül a gyerekét, az más, akkor összejönnék gyerekes anyukával is." 31/F
2018. nov. 27. 21:00
 26/29 A kérdező kommentje:
20as nagyon ellensèges vagy így látatlanban. Írtam hogy èvek óta sorolta a tèmát,tehát nem fèl ève hanem közel 6ève vagyunk együtt! Ès nincs tojáshèjseggem (vagymi) 18 èvesen dolgozni kezdtem el költöztem otthonról, a házra a mamám adta a pènzt amit 3 èv alatt vissza is fizettünk neki 12 órás èjszakázásokkal NEM TETTE SENKI A P.CSÁM ALÁ INGYEN..
2018. nov. 27. 21:03
 27/29 anonim ***** válasza:

"Jópofizások az exhapsival vasárnapi ebédnél láthatás címen a gyerekkel..."

=> Miért kéne az exxel ebédelni?

Nálunk a láthatás: 2 hetente péntek délután eljön a gyerekért, az ajtóban átadom. Vasárnap délután visszahozza, és ennyi.

Bár nálunk volt, mikor úgy hozta a helyzet, hogy egy házban laktunk (mármint társasház), én az új családommal, meg az ex is az új családdal. És még akkor sem ebédelgettünk együtt :D Max a gyerek többet látta az apját.

2018. nov. 27. 21:21
 28/29 anonim ***** válasza:
6 éve vagytok kapcsolatban, saját házban. Nem írtad, hogy kié a ház, közös vagy valamelyikőtöké. Problémátok van. Biztos, hogy az a megoldás, hogy elhagyod? Megpróbáltátok megbeszélni? Neki mi lehet a baja? Lehet, hogy úgy érzi keveset törődsz vele, esetleg tudat alatt féltékeny emiatt a gyerekre és ezért ideges? Te vagy a nő, most neked kell bölcsen viselkedned, a gyereked miatt is. Ha 6 évig jól elvoltatok, akkor meg kellene próbálni a kapcsolatot helyretenni, nem kidobni.
2018. nov. 28. 08:46
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2018. dec. 11. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!