Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anya kènt mennyi esèlyem van rendes társat találni?
Az én anyám anno válás után egyedül nevelt engem meg a tesómat és ez így is maradt.
Ő nem akart más gyerekével jopofizni, független pasi pedig nem szállt be ebbe.
Na így például matematikailag kimutatható talán mennyi esély van rá. Nagyon olyan szagú így, hogy él tartót keresel... apukát magadnak vagy a kicsinek. Előbb tedd helyre az életetek, más nem fogja helyetted.
32/f
Van esélyed rendes társat találni, de az, hogy mennyi, azt nehéz lenne kitalálni.
22 évesen azért szerintem a tervezett gyerek nem a legjobb ötlet, bár írod, hogy saját ház, ezek szerint érzelmileg még a barátod nem volt felkészülve rá.
Ha tudta ő is, akkor miért jön a vita mindenből (Te írod, hogy mióta itt a kicsi, azóta van ennyi vita)
Nekrm mazlim volt gyerektelen ffit találtam aki imádja az enyémeket, hihetetlen humora van és a legtisztességesebb akit valaha ismertem.
Viszont le volt százalekolva, de én nem eltartót kerestem. 4 év utan is imádjuk egymást életem legjobb döntése volt. Anyamék viszont cikiztek hogy miértt nem olyat választok aki anyagilag is tud segíteni....kinek mi a prioritás -nekem nem az volt hogy milye van
22 évesen azért már ne temesd el magadat. Nagyon fiatal vagy előtted az élet, miért ne lehetne?
Egyébként üsd be a keresőbe hogy Mette-Marit Tjessem Høiby hogy lássad kinek hogy megy még egy rosszabb felállásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!