Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anya kènt mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anya kènt mennyi esèlyem van rendes társat találni?

Figyelt kérdés
22 èves vagyok egy 9 hónapos fiúval,mèg együtt èlek az apjával, de úgy érzem lèpnem kell mert az állandó vita, üvöltözès senkinek sem tesz jót, pláne nem a fiamnak. (Kèrlek ne támadjatok, a gyermek tervezett volt, több ève együttèlünk sajátházban de mióta itt a kicsi egyszerűen állandóan a vita megy a legkisebb szarságon is)
2018. nov. 27. 17:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
59%
38.6%
2018. nov. 27. 17:33
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám anno válás után egyedül nevelt engem meg a tesómat és ez így is maradt.

Ő nem akart más gyerekével jopofizni, független pasi pedig nem szállt be ebbe.

2018. nov. 27. 17:33
 3/29 anonim ***** válasza:
81%
Hidd el, nem te lennél a világon az első egyedülálló anya.
2018. nov. 27. 17:34
 4/29 anonim ***** válasza:
69%

Na így például matematikailag kimutatható talán mennyi esély van rá. Nagyon olyan szagú így, hogy él tartót keresel... apukát magadnak vagy a kicsinek. Előbb tedd helyre az életetek, más nem fogja helyetted.

32/f

2018. nov. 27. 17:36
 5/29 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos sokkal kevesebb esélyed van rá, de persze ettől még nem kell egy rossz kapcsolatban ragadnod és egyáltalán nem esélytelen.. Én csak azt mondom, hogy a túlnyomó többség aki korodbeli nem akarná a nyakába venni más gyerekét..
2018. nov. 27. 17:36
 6/29 anonim ***** válasza:
36%
Kb 0%, legalábbis nekem annyi volt.
2018. nov. 27. 17:38
 7/29 anonim ***** válasza:
85%

Van esélyed rendes társat találni, de az, hogy mennyi, azt nehéz lenne kitalálni.

22 évesen azért szerintem a tervezett gyerek nem a legjobb ötlet, bár írod, hogy saját ház, ezek szerint érzelmileg még a barátod nem volt felkészülve rá.

Ha tudta ő is, akkor miért jön a vita mindenből (Te írod, hogy mióta itt a kicsi, azóta van ennyi vita)

2018. nov. 27. 17:42
 8/29 anonim ***** válasza:
82%

Nekrm mazlim volt gyerektelen ffit találtam aki imádja az enyémeket, hihetetlen humora van és a legtisztességesebb akit valaha ismertem.

Viszont le volt százalekolva, de én nem eltartót kerestem. 4 év utan is imádjuk egymást életem legjobb döntése volt. Anyamék viszont cikiztek hogy miértt nem olyat választok aki anyagilag is tud segíteni....kinek mi a prioritás -nekem nem az volt hogy milye van

2018. nov. 27. 17:49
 9/29 Lady Beth ***** válasza:
54%

22 évesen azért már ne temesd el magadat. Nagyon fiatal vagy előtted az élet, miért ne lehetne?

Egyébként üsd be a keresőbe hogy Mette-Marit Tjessem Høiby hogy lássad kinek hogy megy még egy rosszabb felállásban!

2018. nov. 27. 17:53
 10/29 A kérdező kommentje:
Az apuka 5èvvel idősebb nálam. Èvek óta sorolta hogy szeretne egy kis fiút, ő volt az is aki feldobta a tèmát stb.. most ott tartunk hogy megkèrtem vigyázzon rá 10perce míg lezuhanyzom. Arra jöttem vissza hogy a gyerek áll az ágyában ès 10centiről nèzi tv-t (alatta volt az ágya) apuka ül a gèp elött. Vagy szintèn a hèten volt hogy egèsz hajnalban fent voltam a fiammal (az apja külön szobában alszik) reggel megkèrtem vigyázzon rá egy órát had alhassak mert nem vagyok jól, erre azt látom letette a földre játszani, beült a gèp elè, nem baj hogy a gyerek ül a sz.rban..szóval mentem ès foglalkoztam tovább a gyerekkel, ezen persze felhúzta magát ès üvöltött. Meg hogy nem hagyom motort szerelni stb (csak megkèrtem hogy amíg befejezem a kaját figyeljen rá) a legutóbbi veszekedèsnèl szèt verte a babakádat meg az egyik falat megrepesztette ajtó csapkodással. Èn ezt a kèrdèst nem azért írtam, nem apát akarok a fiamnak hisz mivel szinte mindig ketten vagyunk èn remekül el vagyok vele. Hosszú lett, a lènyeg az hogy majd ha rendeztem a dolgaimat persze, találnèk e társat magamnak, nem apát a gyerekemnek..ès nem eltartót mert eltartom magam, dolgoztam a baba elött èvekig ès amint nem lesz rám ekkora szüksège megyek is vissza.
2018. nov. 27. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!