Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kisgyerekes anyukával vannak kapcsolatban, illetve
ilyen hölgyek! Válaszolnátok?
2017. aug. 5. 17:21
Annyira belelendültél, hogy a kérdést elfelejtetted feltenni.
2017. aug. 5. 17:27
Gondolom véleményt, tapasztalat megosztást vár a kérdező hasonló helyzetben lévőktől.
Azt ne írd,hogy nincs gond a gyerekkel, csak esetleg az apával, mert nem így van. huszonévesként természetes,hogy szeretnél kettesben lenni, programokat szervezni amit nem biztos,hogy egy kisgyerekes anyuka mellett lehet.Egy anyánál mindig a gyerek az első, Neked pedig alkalmazkodni kell egy adott helyzethez.
2017. aug. 5. 17:29
4/14 A kérdező kommentje:
Bakker lehagytam a kérdést!! Szóval pasiktól tapasztalat érdekel hölgyektől pedig vélemény hogy kell ezt jól csinálni! Apuka és új pasi közt hogy szoktatok választani?? Meddig mehet el az apuka?
En az 1-es kategoria voltam, mikor megismertem a ferjemet. Igaz, mi mar 30 felett voltunk mindketten. 7 eve vagyunk egyutt. Mi harman vagyunk a csalad. Az apuka csak a nyari szunetben van a gyerekkel. Vele is jo a kapcsolata egyebkent, nalunk nem volt sardobalas.
A ferjem egyik baratja a 3-as, na naluk tenyleg evek ota megy a harc, aminek a gyerek issza meg a levet.
2017. aug. 5. 18:17
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem kicsit férj-szerető a dolog. Ha tervezett vagy örömmel fogadott gyerek akkor azért volt köztük valami olyan aminek egy életre nyoma maradt.!
Konnyu, mivel nem kommunikalunk. A paromat nem letezo szemelynek tekinti, mikozben ő csalt meg es azert leptem tovabb, meg ő jatsza a sertodottet.
2017. aug. 5. 18:20
Ja, es nekem nem kellett valasztanom, apuka lepett le az uj novel. Amig dult a nagy szerelem, nem igazan foglalkozott a gyerekkel. El is koltoztek jo messze. Aztan mikor mar nem volt minden happy an uj novel, mi meg eppen hazasodtunk, boldogok voltunk, akkor elkezdett feltekenykedni. Kozben szakitottak is a novel, akkor volt egy kis "vissza akarom kapni a csaladomat" hiszti, de mivel tavol elt, nem sok vizet zavart.
2017. aug. 5. 18:21
9/14 A kérdező kommentje:
Mert ugyan ki vágyik egy olyan kapcsolatra ahol valakinek van kis joga a balhézáshoz és él is vele. Kb olyan mint amikor a tanár az ember felett áll dolgozat alatt és szugerálja és hibázzon. Egy kapcsolat öröm boldogság kellene,hogy legyen!
Kerdezo, ha igy gondolod, akkor keress huszoneves fuggetlen lanyokat, es hagyd az anyukakat.
2017. aug. 5. 18:53
Kapcsolódó kérdések: