Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anya kènt mennyi esèlyem van rendes társat találni?
Akkor ahogy egyes is megmondta, 38,6%+/- a hozzáállásod/gyerek/hapsi hozzáállása.
32/f
Ne haragudj, de amíg üvöltözik meg szétveri a babakádat, aközben otthon vagy a gyerekkel nem? Ez nem hiszem, hogy túl pozitív irányba terelné a dolgokat a gyereknél..
Mihamarabb próbálj meg kikerülni ebből. Tudom, nehéz nélküle, de úgy látom, hogy túlságosan nem segítőkész..
Én is 21 évesen szültem az elsőt, de már elmúlt 3 éves, mikor ott hagytam az apját (nem ilyenek miatt, más oka volt.)
Voltak jelöltek, voltak rövidebb kapcsolatok, de komoly csak 2 és fél év után lett. Azóta van 2 közös gyerek is.
Unokanővéremnek 2 éves volt a lánya, ő 25, mikor összejött a mostani férjével.
Nem lehetetlen a dolog.
"Nekrm mazlim volt gyerektelen ffit találtam aki imádja az enyémeket, hihetetlen humora van és a legtisztességesebb akit valaha ismertem."
Érdekes!
Az ilyen férfit mindig csak akkor veszik észre a nők, ha valaki már felcsinálta őket, aki véletlen sem a humorával, a kedvességével, és a jóságával vette le a lábukról a csajokat, hanem a "jaj, olyan izgalmas férfi" megjelenéssel.
"Az ilyen férfit mindig csak akkor veszik észre a nők, ha valaki már felcsinálta őket, aki véletlen sem a humorával, a kedvességével, és a jóságával vette le a lábukról a csajokat, hanem a "jaj, olyan izgalmas férfi" megjelenéssel."
Ez mekkora hülyeség. A férjemnek előttem volt egy 10 éves kapcsolata. Mikor az véget ért, nekem meg a házasságom, akkor jöttünk össze. A gyerekem apja meg messzire elköltözött, tehát semmi gondunk vele.
“egyszerűen megváltozott mióta itt a kicsi.” - Aha, ezt am simán elhiszem, van ilyen... de am mégis meddig voltatok együtt, mielőtt 21-22 évesen gyereket szültél neki? 2 hónapja, fél éve max...? Miért...?! Láttam írtad, h “saját házatok” van, ami 21 évesen egyszerűen lehetetlen (kivéve persze, ha ajcsiba kaptok anyu/aputól)... ezért kellett? :( Mert neki volt háza...? Basszuskulcs, én úgy sajnálom az ilyen megélhetési/kapcsolatmentő gyerekeket, de tényleg...
Mindenesetre hogy a kérdésre is válaszoljak; természetesen van esélyed párt találni - ugyan nem engem, (és a hozzám hasonlóakat, akik - bocsáss meg, de qrvára elítéljük a felelőtlen, tojáshéjas seggű kislánykák gyerekvállalását), de valakit biztosan... mondjuk egy két-három gyerekes, elvált családapát, akinek a volt nejével majd küzdhetsz a gyerektartás csökkentéséért, mer’ közben nyilván csináltok majd pár saját kölyköt, mer az kell, amikortól minden erőddel azon leszel, hogy a régebbi gyerekeit megfoszd attól, ami jár nekik, csak h te, és a közös kölykeitek többet kapjatok.
Szal kb. ez a forgatókönyv. Sok sikert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!