Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anya kènt mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anya kènt mennyi esèlyem van rendes társat találni?

Figyelt kérdés
22 èves vagyok egy 9 hónapos fiúval,mèg együtt èlek az apjával, de úgy érzem lèpnem kell mert az állandó vita, üvöltözès senkinek sem tesz jót, pláne nem a fiamnak. (Kèrlek ne támadjatok, a gyermek tervezett volt, több ève együttèlünk sajátházban de mióta itt a kicsi egyszerűen állandóan a vita megy a legkisebb szarságon is)
2018. nov. 27. 17:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem indulsz rossz eselyekkel. En 25 eves vagyok, de siman osszejonnek olyan lannyal akinek van gyereke, mivel en szeretem a gyerekeket es attol mert egy van neki, ha jol kijovunk, siman lehet tolem is gyereke. Edesanyam is igy volt anno a parkapcsolataval es ocsem igy szuletett. Azota van egy feltesom, de ezt soha nem teszem hozza, hogy “fel”, mivel rossz erzes. Mintha szemen kopnem magam, hogy nem vallalom fel teljesen. Ugyhogy szerintem nem lehetetlen. :) Kitartast.
2018. nov. 27. 18:13
 12/29 anonim ***** válasza:
59%

Akkor ahogy egyes is megmondta, 38,6%+/- a hozzáállásod/gyerek/hapsi hozzáállása.

32/f

2018. nov. 27. 18:16
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

Ne haragudj, de amíg üvöltözik meg szétveri a babakádat, aközben otthon vagy a gyerekkel nem? Ez nem hiszem, hogy túl pozitív irányba terelné a dolgokat a gyereknél..

Mihamarabb próbálj meg kikerülni ebből. Tudom, nehéz nélküle, de úgy látom, hogy túlságosan nem segítőkész..

2018. nov. 27. 18:20
 14/29 anonim ***** válasza:
36%

Én is 21 évesen szültem az elsőt, de már elmúlt 3 éves, mikor ott hagytam az apját (nem ilyenek miatt, más oka volt.)

Voltak jelöltek, voltak rövidebb kapcsolatok, de komoly csak 2 és fél év után lett. Azóta van 2 közös gyerek is.

Unokanővéremnek 2 éves volt a lánya, ő 25, mikor összejött a mostani férjével.

Nem lehetetlen a dolog.

2018. nov. 27. 18:30
 15/29 A kérdező kommentje:
Természetesen otthon vagyok, èpp a szobában probáltam altatni, sikertelen mivel csak a ropogást ès üvöltözèst hallgattuk a konyhából, nèha bejött rám üvöltött nèzzem meg mit csináltam majd kiment ès kint ült órákig...addig átrendeztem a szobát hogy többet vèletlenül se lássa a gyerek a tv-t, aztán eltakaritottam a faldarabokat. Az eddigi válaszokat nagyon szèpen köszönöm, mindenkinek pozitív èrtèkelèst adtam.
2018. nov. 27. 18:34
 16/29 anonim ***** válasza:
22%
Ezt megszívtad :) Ilyen balekot nem fogsz találni. Ugye nem gondolod komolyan hogy van olyan említésre méltó férfi aki összeáll egy olyan nővel aláfeküdt egy görénynek? Vagy egy chad fattyát fogja nevelgetni? Nevelje aki telefröcskölte. neked kellett az izgi menő csávó. Edd meg amit főztél. Jó étvégyat hozzá.
2018. nov. 27. 18:39
 17/29 anonim ***** válasza:
54%

"Nekrm mazlim volt gyerektelen ffit találtam aki imádja az enyémeket, hihetetlen humora van és a legtisztességesebb akit valaha ismertem."

Érdekes!

Az ilyen férfit mindig csak akkor veszik észre a nők, ha valaki már felcsinálta őket, aki véletlen sem a humorával, a kedvességével, és a jóságával vette le a lábukról a csajokat, hanem a "jaj, olyan izgalmas férfi" megjelenéssel.

2018. nov. 27. 18:42
 18/29 A kérdező kommentje:
Tèv úton jár Nagyon aki azt irta hogy nekem az izgi meg a menő kellett... iszonyatosan tèved. Pont hogy olyannal jöttem össze aki humoros kedves volt (nem jól ki nèző, rajta is átnèztek a lányok annak idején saját bevallása szerint) nyilván nem "csináltatom fel magam" gyökèrrel ha tudom hogy az... egyszerűen megváltozott mióta itt a kicsi.
2018. nov. 27. 18:50
 19/29 anonim ***** válasza:
62%

"Az ilyen férfit mindig csak akkor veszik észre a nők, ha valaki már felcsinálta őket, aki véletlen sem a humorával, a kedvességével, és a jóságával vette le a lábukról a csajokat, hanem a "jaj, olyan izgalmas férfi" megjelenéssel."

Ez mekkora hülyeség. A férjemnek előttem volt egy 10 éves kapcsolata. Mikor az véget ért, nekem meg a házasságom, akkor jöttünk össze. A gyerekem apja meg messzire elköltözött, tehát semmi gondunk vele.

2018. nov. 27. 18:50
 20/29 anonim ***** válasza:
44%

“egyszerűen megváltozott mióta itt a kicsi.” - Aha, ezt am simán elhiszem, van ilyen... de am mégis meddig voltatok együtt, mielőtt 21-22 évesen gyereket szültél neki? 2 hónapja, fél éve max...? Miért...?! Láttam írtad, h “saját házatok” van, ami 21 évesen egyszerűen lehetetlen (kivéve persze, ha ajcsiba kaptok anyu/aputól)... ezért kellett? :( Mert neki volt háza...? Basszuskulcs, én úgy sajnálom az ilyen megélhetési/kapcsolatmentő gyerekeket, de tényleg...

Mindenesetre hogy a kérdésre is válaszoljak; természetesen van esélyed párt találni - ugyan nem engem, (és a hozzám hasonlóakat, akik - bocsáss meg, de qrvára elítéljük a felelőtlen, tojáshéjas seggű kislánykák gyerekvállalását), de valakit biztosan... mondjuk egy két-három gyerekes, elvált családapát, akinek a volt nejével majd küzdhetsz a gyerektartás csökkentéséért, mer’ közben nyilván csináltok majd pár saját kölyköt, mer az kell, amikortól minden erőddel azon leszel, hogy a régebbi gyerekeit megfoszd attól, ami jár nekik, csak h te, és a közös kölykeitek többet kapjatok.

Szal kb. ez a forgatókönyv. Sok sikert...

2018. nov. 27. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!