Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy 36 éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 36 éves nő egy 10 és egy 2 éves gyerekkel találhat még normális párt magának?

Figyelt kérdés

Komoly, őszinte, szerető társra gondolok.

Nem kalandorokra.

Valóban értéktelenek a 40-50 év közötti férfiak számára ezek a nők?

2018. nov. 25. 12:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%

Tehát azért mert TE meggondolatlan voltál keresnél egy önálló egzisztenciájú férfit akinek mindene megvan, de véletlenül se gyereke se kapcsolata nincsen.

Mindezt azért hogy átvegyen egy olyan terhet amit nem is ő okozott.

Feltételezem te sem vennéd át más ember hiteleit.

Szóval valszeg erre magadtól is tudod a választ.

2018. nov. 25. 19:34
 22/31 anonim ***** válasza:
65%
En 3x csinaltam babahazat az eletembol 20 ev alatt mas gyerekeinek. Elso a tudtomon kivul mert 5 ev utan derult ki hogy nem az enyem. A masodik esetben ket kislany 1 es 2 evesek voltak. A reszeges apjukat hetente meg kellett pogozzam ahogy viselkedett. ( kiszurkalta a kocsim ketekeit, a lanyoknak vett vadi uj country tok cuki egyenruhat kidobalta a kukaba es valami kinai tüll szarba hozta vissza oket. A vegen en lettem a szemet hogy bantottam a gyerekek apjat es meg a csaj is melle allt. A harmadik egy hat eves fia volt 4 evig neveltem. Kb szarba se nezett. Apuci jott kethetente egy 20 forintos lagoval es ő volt az isten. 10 evesen veszekedes lett mert a kiskolok Xboxot akart karacsonyra akkor meg 2 kilo volt. Kicsit tulzasnak ereztem es megprobaltam elmagyarazni neki. Ahhoz nem volt esze de hogy azt mondja hogy mi a szart ugatsz nekem nem is vagy az apam ... ahhoz mar igen. Nos ha megegyszer gyerekes novel kezdenek ahhoz a formas hatsojabol kene sutni a napnak
2018. nov. 25. 19:47
 23/31 anonim ***** válasza:
59%

Tudom hogy nepszerutlen lesz..

De engem mindigis az utobbi idoben meg egyre jobban zavar hogy a jo esetben szeretett noben egy masik ferfi magjabol egy Alien kelt ki.

2018. nov. 25. 19:57
 24/31 anonim ***** válasza:
41%
Na lejovok a temarol csak meg egy felvetes. 2 gyerek igencsak nyomokat hagy. A megjegyzeseket tevo ferjnek vagy apjuknak evidens a valasz... de szultem neked ket gyogyuru gyereket. De igy. De szultem jobb esetben Joskának ket gyereket rosszabban de hat szultem Joskának meg Bélának egy egy gyonyoru gyereket.
2018. nov. 25. 20:13
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen még lehet így gondolkodni, de amikor te vagy a Béla, aki 40 éves, és két gyerekre kifizeted a nettód 40%-át, és a korosztályodban alig van gyerektelen nő, akkor hirtelen ez nem lesz akkora probléma. 😊😉👍

Vagy jó lesz a másik elvált, vagy maradsz egyedül.

Ne áltasd magad, hogy a 280 ezer 20-24 év közti nőből fog az a 700 ezer 35-45 közti férfi könnyedén vàlogatni. 😉

2018. nov. 25. 21:03
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a kérdező nem írta, hogy gyerektelen, jó egzisztenciájú férfit keres. A 40-es férfiak nagy része szintén elvált, pocakos, kopaszodó. Persze itt a gyk-n (a hatalmas férfitöbblet mellett) mégis mindegyiknek jut 20 éves, gyönyörű, független barátnő. Akkor viszont a 30-as, független férfiaknak már nem jut 20 éves független, marad nekik az elvált gyerekes.
2018. nov. 25. 21:05
 27/31 anonim ***** válasza:

Azt meg ugye tudjuk, hogy 27 évesen 50% gyerektelen, 32 évesen 30, és 40 évesen kb. 10%, de ebben benne van az is, aki meddő (5%).

Tehát aki gyerektelen huszonévest szeretne, az olyan 150 ezer nő közül válogathat, és nem estek még ki azok, akik másért nem jöhetnek szóba, pl. túlsúlyos, csúnya, vagy épp elzárkózik az orális szextől.

Szóval nincs akkora választék, hogy ennyire lehessen válogatni, de aki válogat, az ne picsogjon, hogy miért van egyedül. (Abban is van szép, pl. senki se horkol a fülébe, hogy ne tudjon aludni.)

2018. nov. 25. 21:27
 28/31 anonim ***** válasza:
Ezert tunik jo alternativanak 45 eves pali 40 eves no 20 eves nagy gyerekkel ebbol meg csak 200 millio van europaban
2018. nov. 25. 21:42
 29/31 anonim ***** válasza:

"Csak halkan súgom.. a 40-50 éves pasik nem akarnak majd egy 10 és egy 2 éves gyereket nevelni. Nekik már elegük van abból... mi több ők már inkább a 20 éves kiscsajokra hajtanak."

A 20 éves kiscsajok meg elküldik az anyjukba a 40-es, 50-es pasikat. Válogathatnak a feszes testű, kemény 30-asok közül is.

2018. nov. 26. 02:03
 30/31 anonim ***** válasza:
#16: A kettes válaszoddal nem volt baj, el tudom fogadni, nem is pontoztam le. Vannak férfiak akik így gondolkodnak, vannak akik máshogy A 16-os válaszodból azonban kiderül, mekkora gyökér vagy. :-)
2018. nov. 26. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!