Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 36 éves nő egy 10 és egy 2 éves gyerekkel találhat még normális párt magának?
Komoly, őszinte, szerető társra gondolok.
Nem kalandorokra.
Valóban értéktelenek a 40-50 év közötti férfiak számára ezek a nők?
22%, ezt még hányszor írod le?
Nyugi, a többség azt se tudja, mi az a chad. 😉
De ha ezt a vonalat követjük: férfi többlet van, tízszer annyi van társkeresőn is, egy nőnek elég regisztrálni, és kap száz levelet, csak válogatnia kell.
Ne aggódj, mire a válást hivatalosan kimondják, addigra meglesz az új pasi.
Nem tudom miért kell lepontozni a másikat. Ez nem facebook, hogy likolgatok, meg dislikolgatok.
2#. voltam, elsőre megmondtam, bármi lehet, simán összejöhet igen.
De leírtam, hogy a legtöbb férfinak gáz az, hogy más gyerekét kelljen nevelni. Ezt el kell fogadni.
Miért kötelesek vagyunk vállalni? Szerintem marhára nem!
Eleve sosem értem azokat, akik szidják az olyant, aki nem akarja, vagy lepontozza.
Írjátok, hogy ne hallgassanak az ilyen incel pasikra, mert hogy nekünk még a gyerekes anyák se kellenek.
Bocs, ha annyira jók a partnereitek, akkor miért van olyan sok anyuka gyerekkel egyedül? Ja bocs, mert a szemetekben lévő "ALFÁK" köcsög semmire kellő parasztok, akik lecserélnek titeket?
Szóval nem értem az olyan embereket meg, ahol rossz a kapcsolat, és úgy se akkor lesz mindegyik kapcsolat szar, mikor a nő már megszült, már jóval hamarabb vannak jelei, még is felcsináltatjátok magatokat azt szartok bele, hogy egyedül maradtok, de a gyerek meg kell.
Bennem meg bennem van ez az érzés, hogy van már teherbe ejtett egy pasi egy nőt, nekem ő már nem kellene.
Most is, van egy exem.. nem lett még terhes.
De tegyük fel, akár mennyire fáj a mai napig hogy nem velem van, hogy ha terhes lenne, vagy gyereket szülne és gyerekkel együtt megkeresne, elhajtanám. Hiába volt első szerelem.
(Megjegyzem egyszer megkeresett már, csak épp volt valakim és amúgy is kételkedek benne, hogy vissza akart volna jönni, szerintem csak haverkodni akart, én meg a barátnőm végett nem kértem belőle.
Egy 40 éves férfi aki önállóan él. Nem fog belemászni abba h egy korábbi kapcsolatból származó nő gyerekeit nevelje.
Az unokatestvéremnél pont ugyanez van az exe visszaköltözése után. Ott maradt 2 gyerekkel és 26 nem 36.
Ezt felejtsd el.
Nincs azzal semmi baj, ha nektek kizáró ok a gyerek.
De nem mindenkinek. Nem mindenki gondolkodik úgy, mint ti.
Erre bizonyíték az a rengeteg ember, akik válás után, gyerekkel is elfogadják a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!