Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 36 éves nő egy 10 és egy 2 éves gyerekkel találhat még normális párt magának?
Komoly, őszinte, szerető társra gondolok.
Nem kalandorokra.
Valóban értéktelenek a 40-50 év közötti férfiak számára ezek a nők?
Ez is a te kérdésed lenne?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Hát esély mindig van mindenre. Bár tény, hiába vagy 36, sokszor egy huszonéves anyuka is nehezen talál magának párt gyerekkel együtt.
Megvallom őszintén, itt vagyok 30 éves, nem akarlak megsérteni vele, mert nem annak szánom, de én is azon sokaság tagjai közé tartozom, aki biztos hogy nem jönne össze "gyerekes" nővel. Bennem bennem van az, akarva akaratlanul, hogy nem akarnám más gyerekét pesztrálni.
És ilyenkor, ebben az esetben az a másik rossz dolog:
hogy a pasi úgy is mindig csak a második helyen lesz.
Ami normális esetben nem is baj, hiszen a gyerek legyen az első. De miattuk viszont nem foglalkoznál vele annyit úgy se.
Nálam ezen okok véget kizáró lenne.
Csak halkan súgom.. a 40-50 éves pasik nem akarnak majd egy 10 és egy 2 éves gyereket nevelni. Nekik már elegük van abból... mi több ők már inkább a 20 éves kiscsajokra hajtanak.
Komoly, őszinte társ...?
Nem, egyenlő a nullával.
Őszinte voltam.
Látom a sok egyedülálló véresszájú játszótéri anyukák mindenkit lepontoztak. :D
De akkor is így van, ha a fejetek tetejére álltok akkor is. :)
Nem fogjuk más gyerekét nevelgetni.
Ennyi. Ezt is rakhatjátok nullára. :)
Legyen ez a legnagyobb örömötök a síró gyerekek mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!