Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, honnan veszitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, honnan veszitek, hogy minden nőnek van "barátzónája"?

Figyelt kérdés

Mindig elképedek, mikor erre utaló kommenteket olvasok itt az oldalon. A férfiak szentül hiszik, hogy létezik egy "gyűjtőhely", ahová a nők az olyan pasikat "száműzik", akiktől vagy nem akarnak semmit, vagy megelégszenek a barátságukkal. És a nőnek elég lenne egyet csettintenie, bárkit megkaphatna ebből a táborból: mert az ott lévő pasik mind elepednek érte.

Honnan veszitek, hogy minden nőnek van ilyen "udvartartása"? Tudom, egyszerű azt hinni, hogy nőnek lenni "hatalom", és ha annak születtél, csak válogatnod kell a jelentkezők közül, de ezt szerintem csak a sikertelen pasik vallják. Az a helyzet, hogy sok nő nemhogy udvarlók tömegével nem találkozik a mindennapokban, hanem még a kedves szavakban, gesztusokban is hiányt szenved akár évekig(!) - és ide most dekoratív, csinos nők sokaságát be lehet helyettesíteni. Nem vagyunk mi királylányok, akikért királyfiak hada verseng nap, mint nap, higgyétek el. A komoly szándékú udvarlók pedig minden normális nő radarján felvillannak, de ebből nagyon kevés van...

Szóval miért terjedt ez el a pasik körében? Jobb egy külső tényezőre fogni a kudarcotokat, mint magatokba nézni? Én erre gyanakszom :D A nők nem kíméletlen, rideg lények, akik férfiakat udvartartásba "űznek": jól kell tudni udvarolni, a nők szívét hangszerként kezelve jól játszani rajta, és onnantól kezdve potenciális partnerként fogtok tündökölni a szemünkben. Tudjátok, a baj az, hogy sokan ennek a szintnek a közelébe sem jutnak - de követelőzni, panaszkodni, számonkérni azt nagyon tudnak...

Honnan jött ez az egész, mi van emögött? Mert kétlem, hogy a valóság...

2018. nov. 23. 10:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A 9-essel értek egyet.

Számtalanszor volt már az életemben, hogy kedves voltam egy férfival barátilag (nem adtam jeleket, nem flörtöltem) úgy viselkedtem, mint egy baráttal, de ő elkezdett nyomulni. Utána jön a kínos visszautasítás stb.

Ezt meg kell előznöm, nem barátkozhatom és beszélgethetek férfiakkal, mert annak mindig csúnya vége van. Ezt a tapasztalatot az élet hozta. Ezért nincsenek férfi barátaim sem, a rokonaimat és a férjem barátait leszámítva.

Továbbra is kedves vagyok mindenkivel, de távolságtartó a férfi nemmel, pláne, mert házas is lettem időközben.

2018. nov. 23. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Meg is írta egy kommentelő, hogy ők csak a legalább átlagos vagy szép nőkről beszélnek csak. Aztán az is ki tudja mit jelent. Kb sírnak az insta csajok után. Végül is azokból is sok van, akkor biztos az az átlag.
2018. nov. 23. 14:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolják ezt, mert saját magukból indulnak ki, azt gondolják, hogy női oldalról ugyanúgy működnek a társas kapcsolatok, mint férfiak között. Pl egy átlag frusztrált gyakoris férfi gondolatban hátba veregetné magát és az egója 10%-kal nőne, ha egy (bármilyen, akár fogatlan, cgány, koszos, csöves, öreg, stb) nő nyíltan szexuális ajánlatot tenne neki, és az ilyen pasik azt gondolják, hogy egy nő is ugyanígy érez, ha egy ötvenes alkesz a kocsmából kijövet ugyanilyen nyíltan átüvölt neki az út túloldalára, hogy "jó a segged, dugnálak". Mivel a férfi ezt az élményt elismerésként éli meg (még ha az önbecsülése vagy más ok miatt nem is él az ajánlattal), úgy gondolja, hogy a nő csak puszta gonoszságból és önmaga túl sokra tartása miatt háborodik fel ezen. Sok férfi kétségbeesett, frusztrált (pláne itt gyk-n), ők kapva kapnának az alkalmon, ha egy bármilyen, xx kromoszómákkal rendelkező személy érdeklődne irántuk és mivel nincs önbecsülésük, nem tudják elhinni, hogy egy nőnél, aki adott esetben szeretne párkapcsolatot nem felel meg "akárki". Az ilyen férfiak elsősorban egy "jó nőt" (lehetőleg minimum fitneszmodellt) szeretnének, aki plusz pontot kap, ha emellé elviselhető a személyisége, a nők pedig egy partnert, egy lelki társat, aki mindenben passzol hozzájuk. Olyan férfiakból tényleg Dunát lehetne rekeszteni, aki megdugna egy nőt (a nő kinézetétől függetlenül) és kizárólag ebből az indíttatásból próbálkozik nála, de a nők többsége abszolút nem erre vágyik, az ilyen férfiakat nem a "baratzónába" tesszük és előkapjuk, ha már nem marad más, hanem leginkább igyekszünk minden kapcsolatot megszakítani velük és minél inkább kerülni a társaságukat. Csak ugye egy átlag frusztrált gyakoris férfi saját magát ennek a nőnek a helyzetébe képzelve úgy gondolja, hogy ő azért eltenné későbbre ezt a pasit, mert jó lesz majd, ha már nem akar más szexelni, mert ő a frusztrált ferfi agyával a szexet tartja elsődlegesnek egy kapcsolatban és arra tényleg jó szinte bárki.
2018. nov. 23. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!