Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg nem veszitek komolyan az olyan férfiakat akik vékony alkatúak nem vállasok vékonyak nincs seggük stb?
Ki fogom magam gyúrni rövidtávon de valahogy úgy gondolom hogy emiatt nem tekintettek rám potencionális férfiként mert vékony vagyok.
Tényleg ennyit jelent ez?
A vékony, nem vállas pasikat komolyan tudom venni.
Azokat, akik rinyálnak amiért ilyenek, azokat nem.
Olyannyira nem veszem komolyan, hogy életem első és második nagy szerelme is ilyen alkatú (a másodikkal három éve együtt).
Gondolom a felszínes, kondi-szoli-műköröm lányok után futsz, azért vontad le ezt a következtetést.
Nekem tetszett már vékony testalkatú srác sőt, többségében ilyen srácok tetszettek. Azt viszont meg kell jegyeznem, h ennek ellenére nem voltak puhányak, fizikailag teljesen rendben voltak, szerettek mozogni.
Nálam (és remélem azért másoknál is) nem ez a mérvadó. Nem kell kigyúrtnak lenned ,de legyen egy kevés izmod (NEM SZÁLKÁS) és fizikailag azért ne legyél puhány (10 kilót azért emelj meg).
Köszönöm a válaszokat. Volt olyan aki azt mondta nem számít de aztán mégis ilyen srácok vonzzák.
Vállasság kockahas vagy mackós alkat.
Lehet ebben valami genetikai vonatkozás van.
De eljutottam arra a pontra hogy elkezdett engem is zavarni úgyhogy már muszájnak érzem magam miatt is mert levitte az önbizalmamat így muszáj hogy izmos vállas legyek rövidtávon.
Másik hogy egyáltalán nem írnak vissza a Badoon sem a lányok.
4 lehetőség van.
A, Nem vagyok jóképű legalábbis semmi extra (..)
B, Nincs fent rólam egészalakos kép
C, Én raktam fel gagyi előnytelen fotókat
D, én nem tudok úgy írni egy lánynak hogy méltó legyek egy válaszra
Extra lehetőség hogy iszonyatos sok férfi jut egy egy lányra és kb esélytelen alapból a történet.
De mikor azt hallom hogy más srácoknak visszírnak akkor nem az utóbbi tünik logikusnak
Azt jó olvasni viszont hogy van akinek ez az alkat is tetszik.
Nem tudom nekem miért nem jön össze már egy kapcsolat..
Ennyit igen. Mert evolucios es tudat alatti okai vannak, h eros es jo kullemu pasit szeretunk. Ahogy te is az erett szep epret veszed le a sapadt vagy fonnyadt helyett.
Lehet ezert minket utalni, de attol elorebb senki nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!