Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg nem veszitek komolyan az olyan férfiakat akik vékony alkatúak nem vállasok vékonyak nincs seggük stb?
Figyelt kérdés
Ki fogom magam gyúrni rövidtávon de valahogy úgy gondolom hogy emiatt nem tekintettek rám potencionális férfiként mert vékony vagyok.
Tényleg ennyit jelent ez?
2018. jan. 9. 17:06
11/13 anonim válasza:
Kérdező, akkor olyan alkat lehetsz, mint a vőlegényem, ő is 177 magas.
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó
Valamennyire izmos vagyok de annyira mégsem hogy férfinak teintsenek sok esetben lehet nem kéne sokat gyúrnom és hamar jó lennék. 177cm 75kg
A másik nagy probléma ami megöli az ismerlkedési rátámat hogy kint élek németben de én magyar lányt szeretnék.
Messze van az én németem ahhoz hogy némettel ismerkedjek de egyébként sem akarok.
2018. jan. 9. 20:29
13/13 anonim válasza:
Jaj hát 177/75 paraméterrel biztos nem vagy nyünyüke :D ha gondolod küldj arcnélküli képet és véleményezlek.
Azt hittem hogy 162 centi vagy 54 kgval, mert az tényleg kicsi és vékony, de így nem lehetsz az. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!