Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire veszitek figyelembe az arcot, és a testalkatot, ha valakivel hosszú távra terveztek kapcsolatot?
Hát én a sötét hajú, kék szemű, szőrös, férfias arcú, erősebb testalkatú, magas férfiakat preferáltam, ez a típus vonzott.
A párom egy kölyök arcú, csontosabb alkatú, velem egymagas, szőkés hajú férfi. Nem tervezetem vele semmit, egyszerűen kialakultak a dolgok. Túl értékes ember volt, ahhoz, hogy futni hagyjam. És a kémia is működik közöttünk.
Nekem az arc fontosabb.Ha arra rá se tudok nézni,cseszhetem.
Most pont ismerkedek valakivel és nem, nem zavar a súlyfeleslege,mert értelmes,türelmes és jól kijövünk.
# 5
Brióst:)
Ja amúgy még asszem,azt kifelejtettem, hogy nem kell tökéletesen fullosan szép vonással rendelkeznie valakinek, nem baj, ha nem 100%-osan fullos az arca, de tetsszen. Most eszembe jutott, hogy esetleg megpróbálnám számokkal kifejezni, mondjuk egy 10/7 az már nem rossz.
Valaki vagy vonz, vagy nem, akár komoly kapcsolat a cél, akár nem (bár eddig mindig komolyat akartam csak). A testalkatból nem csinálok ügyet, nekem csak az a fontos, hogy ne legyek hozzá képest nagydarab, és ne legyen elhízott. Hogy ez most a vékony, magas embert jelenti, a sportosat, vagy a macisat, az nekem lényegtelen, egyedül a saját alakomra vagyok kényes. Azért az egészségtelent kerüljük, nem akarok olyan mellett lenni, aki annyira elengedi magát, hogy lóg róla a háj... A sebhelyek, pattanásnyomok nem érdekelnek, nekem is van vágásnyomom, meg pár sérülés helye, nem bírok a seggemen elülni, sosem bírtam, értelemszerűen nem makulátlan a testemen a bőr. Az kicsit zavarna, ha annyira aknés az arca, hogy nincs szinte rajta szabad hely, vagy valami ilyesmi.
Ellenben (kövezzetek meg, de nekem is vannak igényeim, és nekem sem mindegy minden) a kopaszodás az nekem nem fér bele. Sajnos nagyon sok férfi kopaszodik, de nekem ez a mikiegeres hajviselet egyenlő a vörös posztóval. Tudom, tudom, erről sem tehet az illető (illetve csak úgy, hogy inkább letolja kopaszra), de akkor is nagyon zavar. Ezen kívül meg minden, ami ápolatlanság (zsíros haj, loncsos haj, összenőtt szemöldök, hosszú szakáll (aminek a vége már elkopott), hibás fogak (nem igaz, hogy nem zavarja annyira, hogy gyűjtsön rá), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!