Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mennyire veszitek figyele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyire veszitek figyelembe az arcot, és a testalkatot, ha valakivel hosszú távra terveztek kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Mennyire számít, ha valaki kevésbé jóképű, avagy vannak kisebb "hibái", mint pl. egy vágás vagy sebesülés sebhelye, pattanások helye, vagy pattanás az arcon, vagy testen? Mennyire számít, ha valaki pl. súlyfelesleggel rendelkezik, vagy éppen nagyon vékony alkat?

2017. aug. 25. 22:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A sebhelyekkel kapcsolatosan írnék, szerintem hát arról nem tehet, bárkit érhet sajnos akár maradandó sebesülés; attól még az öröklött -vagy akár plasztikázott, ha olyanok is vannak neki- vonásai meg a lelke lehet szép valakinek. 3.és 7. vagyok. Szóval az nem von le, az nem baj, ha ott éktelenkedik az arcán. Baleset történt, vagy fáradt volt, nem figyelt, elbambult, esetleg összekapott régen valakivel, hát szerintem azt felejtsük el, tegyük túl rajta magunkat. Régen történt, régebben, nem most, de ha mostanában is, hát nem számít, na jó, ha még nagyon friss, akkor lehet, hogy felmerülne bennem, hogy valami rosszfiú esetleg, aki keresheti a bajt, de egyébként a szemében meg úgyis látszik, hát az ott a lélek tükre. Az legyen kedves mindenképpen.
2017. aug. 26. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!