Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlsúlyos csajok, hogy veszite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlsúlyos csajok, hogy veszitek észre, mennyire hamar jön össze a másodiktalálka?

Figyelt kérdés

En fogytam 20 kilót es azóta láthatóvá váltam , meg le kene adjak 10 kilót , de mar mas a pasik hozzáállása a személyemhez, segitökeszek, es meg talalkameghivast is kapok , de azert nem törik úgy magukat mint mikor sovany voltam, amikor is folyton csengett a telóm es levakarhatatlanok voltak

Igy vannak is , de jól megvannak nelkulem is . Ti hogy látjátok ?

Van olyan közuletek , aki 75 kiló körul van vagy afelett es izzik a telefonja ?

Mennyire ragaszkodnak hozzátok ?

Utanam dudaltak is , követtek is , anno

2018. jún. 16. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sose voltam vékony, úgyhogy ilyen összehasonlítási alapom nincs.

De az első randik után gyorsan lett második, aztán sokadik. Nem volt még olyan, hogy ne lett volna folytatás, 2 éves volt a legrövidebb kapcsolatom.

2018. jún. 16. 11:29
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Sok férfi, mint én is kedveli a molett alkatot.
2018. jún. 16. 11:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Hany kiló vagy?
2018. jún. 16. 11:33
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Azért ez a telefoncsörgés nagyban életkor függő is, meg, hogy mennyire vagy haverkodós. 30 után csitulnak ezek a dolgok :D
2018. jún. 16. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
45%

Ha valakinek megtetszek, akkor a tali végén megbeszélünk egy közeli időpontot. Inkább a messenger rezeg az ajánlatoktól, mint, hogy csörögjön.

Aki ebbe a kategóriába tartozik, nincs csúnya arca, oda (is) hízik ahova kell és a természetével sincsenek különösebb gondok, az azért kelendő.

2018. jún. 16. 11:38
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
77 vagyok most. Mikor 62 voltam pár éve nagyobb volt az érdeklődés (akkor 80-ról mentem le annyira, de hát visszazabáltam pár év alatt sajnos). Sokkal többször próbáltak velem ismerkedni idegenek mint ducibban, viszont komoly kapcsolatom vékonyan nem volt, most meg igen. Megpróbálok majd lefogyni megint, de csak azért mert jobban éreztem magam a bőrömben akkoriban, szerintem ez a legfontosabb, nem az hogy más mit gondol. Párommal úgy jöttem össze, hogy már ennyi kiló voltam, nem mellette híztam meg újra, neki nagyon tetszem így. 23L
2018. jún. 16. 12:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. jún. 16. 12:25
 8/11 anonim ***** válasza:
27%
Számomra 120 kg felett kezdődnek a nők
2018. jún. 16. 12:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Persze , viccelsz utolsó
2018. jún. 16. 13:07
 10/11 anonim ***** válasza:
65%

"amikor is folyton csengett a telóm es levakarhatatlanok voltak"

Másnak meg ez a baj...

2018. jún. 16. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!