Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos csajok, hogy veszitek észre, mennyire hamar jön össze a másodiktalálka?
En fogytam 20 kilót es azóta láthatóvá váltam , meg le kene adjak 10 kilót , de mar mas a pasik hozzáállása a személyemhez, segitökeszek, es meg talalkameghivast is kapok , de azert nem törik úgy magukat mint mikor sovany voltam, amikor is folyton csengett a telóm es levakarhatatlanok voltak
Igy vannak is , de jól megvannak nelkulem is . Ti hogy látjátok ?
Van olyan közuletek , aki 75 kiló körul van vagy afelett es izzik a telefonja ?
Mennyire ragaszkodnak hozzátok ?
Utanam dudaltak is , követtek is , anno
Sose voltam vékony, úgyhogy ilyen összehasonlítási alapom nincs.
De az első randik után gyorsan lett második, aztán sokadik. Nem volt még olyan, hogy ne lett volna folytatás, 2 éves volt a legrövidebb kapcsolatom.
Ha valakinek megtetszek, akkor a tali végén megbeszélünk egy közeli időpontot. Inkább a messenger rezeg az ajánlatoktól, mint, hogy csörögjön.
Aki ebbe a kategóriába tartozik, nincs csúnya arca, oda (is) hízik ahova kell és a természetével sincsenek különösebb gondok, az azért kelendő.
"amikor is folyton csengett a telóm es levakarhatatlanok voltak"
Másnak meg ez a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!