Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem elítélendő, hogy valaki a túlsúlyos emberekhez vonzódik? (Esetemben, nőkhöz)
Mindig a duci, vagy akár elhízott nők tetszettek igazán. Számomra a hurkák, a telt arc, egy kis toka, a narancsbőr és a striák, olyan dolgok, melyek még szebbé tesznek egy nőt.
Imádom, hogy mennyire sokféleképpen tudnak eloszlani a plusz kilók. Akár az aránytalan alk is bejön, különösen a popsi vagy has javára. Legyen szó pár kiló feleslegről, vagy akár 100+-ról, tud tetszeni.
Ugyanakkor tudom, hogy mennyire káros lehet a súlyfelesleg, ezért bűntudatom is van, a szexuális preferenciáim miatt.
Próbálom magamban elnyomi a fentiek iránti vonzalmat, változtatni az ízlésemen, de nem megy. Szerencsés vagyok, mert a vékony nők is tudnak tetszeni, őket is szépnek látom, de valahogy közel sem érzek olyan szexuális izgalmat irányukba, mint a duci csajok felé.
Szerintetek ezen lehetne változtatni, legalább fordítani az arányokon, hogy a vékony/átlag alkatú nők legyenek a vonzóbbak számomra?
Definiáld: "elítélendő"
Ez a szó mégis mit jelent? Nem tudom sosem értelmezni, csak itt szoktam látni. Azt kéne jelentse, hogy valakik elvárják hogy valakik elítéljék ezt? Ugye te se gondolod ezt a baromságot komolyan? Na menjél aludni... a kérdés is baromság. Mindenkinek az tetszik ami, pont.
#1 Ebben a kontextusban a társadalom szemszögéből, megvetett, nem helyeselt dolog.
Márpedig a túlsúly ide tartozik.
Egyrészt, senkinek nem tartozol számadással arról, hogy neked mi tetszik. Másrészt nem is kell ezzel foglalkozni. Teljes baromság amit kitaláltál. Ez a keressünk problémát ha nincs ékes mintapéldája. Hidd el!
Örülj, hogy neked így több választásod van, mint azoknak, akik csak az anorexiás gebékre tudnak begerjedni!
*ba dumm tszzz*
#8 Lehetséges, lehet, hogy túlságosan is sokat foglalkozom mások véleményével, túlságosan is sokat látok bele a helyzetbe.
Ugyanakkor nyíltan soha nem mertem méh felvállalni a fentieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!