Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem elítélendő, hogy valaki a túlsúlyos emberekhez vonzódik? (Esetemben, nőkhöz)
Mindig a duci, vagy akár elhízott nők tetszettek igazán. Számomra a hurkák, a telt arc, egy kis toka, a narancsbőr és a striák, olyan dolgok, melyek még szebbé tesznek egy nőt.
Imádom, hogy mennyire sokféleképpen tudnak eloszlani a plusz kilók. Akár az aránytalan alk is bejön, különösen a popsi vagy has javára. Legyen szó pár kiló feleslegről, vagy akár 100+-ról, tud tetszeni.
Ugyanakkor tudom, hogy mennyire káros lehet a súlyfelesleg, ezért bűntudatom is van, a szexuális preferenciáim miatt.
Próbálom magamban elnyomi a fentiek iránti vonzalmat, változtatni az ízlésemen, de nem megy. Szerencsés vagyok, mert a vékony nők is tudnak tetszeni, őket is szépnek látom, de valahogy közel sem érzek olyan szexuális izgalmat irányukba, mint a duci csajok felé.
Szerintetek ezen lehetne változtatni, legalább fordítani az arányokon, hogy a vékony/átlag alkatú nők legyenek a vonzóbbak számomra?
El bizony 10 év szigorított fegyház jár érte :D
Most komolyan ha neked ez jön be élvezd, merd felvállalni.
Vagy a haverok mit szólnak dolog jobban zavar?
Nem másnak keresel párt hanem magadnak.
Te a külvilágnak akarsz megfelelni és nem magadnak.
Remélem nem bántasz meg egy duci csajt sem ezzel a hozzá állással ami neked van.
Az vagyok én is, és férjem vígan büszkén felvállal és neki pont ettől vagyok jó és szép.
14!
ha már neked is bejönnek a telt/husis csajok, akkor légyszi tisztelj már meg minket annyival, hogy nem kövérezel le. köszi
Utolsó: miért gondolod, hogy a kövér egy csúnya szó? Egy tényre utaltam vele, hogy az illető túlsúlyos, nem 1-2 kg plusz, hanem rendesen :P. Sajnálom, ha megsértettelek, mindazonáltal gondolkozz, mielőtt beszélsz.
Szerintem nem elítélendő ... Én se vagyok az vékony típus és a barátom is meg is ugy szeret ahogy vagyok ..
Nem elítélendő és nem is ciki ha valakinek az tetszik legalabbis szerintem .. Semmi baj nincs ezzel ha kicsit ducibb lány/nő tetszik neked .. Nem kell mindig másokat követni a te ízlésed ilyen és szerintem ezen nem kellene változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!