Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja be valaki a társkereső adatlapján az átlagos testalkatot, amikor a fotói alapján közelében sincs az átlagosnak (jellemzően túlsúlyos felhasználóknál látom)?
Mert azt reméli hogy mire kiderül az igazság, addigra a másik már kedveli őt belülről annyira, hogy ettől el fog tekinteni.
Vagy keresésnél azért, mert ha valaki kizárja a kövér testalkatúakat a keresésből az oldalon, akkor így őt is kidobja a rendszer, mert más alkatot adott meg.
Amiért a betegesen soványak azt állítják be, hogy "sportos" testalkat.
Sokan egyáltalán nem néznek szembe a valósággal. Például ha képen kell kiválasztani, hogy nekik milyen a testalkatuk, akkor se sikerül. Saját maguknak se ismerik be, hogy gáz van.
Mert jobban eladja magát az illető ha azt írja átlagos mint ha túlsúlyost írna:D
Amúgy ha itt a gyik-et is megnézed itt is minden csaj aki ducinak írja be magát az már erőseb 15-20 kiló plusszban van általában ami inkább már más kategória.
Én társkeresőn mindkét nemtől láttam ezt. Volt olyan férfi, aki csak távoli, télikabátos (az a pufisdzsekis fajta) képet volt hajlandó küldeni, de én küldjek fürdőruhásat.
Meg amikor macis fiatalos negyvenesként írt magáról, aztán kb így nézett ki:
Van olyan ténylegesen túlsúlyos (100 kg felett) barátnőm, aki felülről fotózza a fejét, meg részleteket magáról, aztán csodálkozik utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!