Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, honnan veszitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, honnan veszitek, hogy minden nőnek van "barátzónája"?

Figyelt kérdés

Mindig elképedek, mikor erre utaló kommenteket olvasok itt az oldalon. A férfiak szentül hiszik, hogy létezik egy "gyűjtőhely", ahová a nők az olyan pasikat "száműzik", akiktől vagy nem akarnak semmit, vagy megelégszenek a barátságukkal. És a nőnek elég lenne egyet csettintenie, bárkit megkaphatna ebből a táborból: mert az ott lévő pasik mind elepednek érte.

Honnan veszitek, hogy minden nőnek van ilyen "udvartartása"? Tudom, egyszerű azt hinni, hogy nőnek lenni "hatalom", és ha annak születtél, csak válogatnod kell a jelentkezők közül, de ezt szerintem csak a sikertelen pasik vallják. Az a helyzet, hogy sok nő nemhogy udvarlók tömegével nem találkozik a mindennapokban, hanem még a kedves szavakban, gesztusokban is hiányt szenved akár évekig(!) - és ide most dekoratív, csinos nők sokaságát be lehet helyettesíteni. Nem vagyunk mi királylányok, akikért királyfiak hada verseng nap, mint nap, higgyétek el. A komoly szándékú udvarlók pedig minden normális nő radarján felvillannak, de ebből nagyon kevés van...

Szóval miért terjedt ez el a pasik körében? Jobb egy külső tényezőre fogni a kudarcotokat, mint magatokba nézni? Én erre gyanakszom :D A nők nem kíméletlen, rideg lények, akik férfiakat udvartartásba "űznek": jól kell tudni udvarolni, a nők szívét hangszerként kezelve jól játszani rajta, és onnantól kezdve potenciális partnerként fogtok tündökölni a szemünkben. Tudjátok, a baj az, hogy sokan ennek a szintnek a közelébe sem jutnak - de követelőzni, panaszkodni, számonkérni azt nagyon tudnak...

Honnan jött ez az egész, mi van emögött? Mert kétlem, hogy a valóság...

2018. nov. 23. 10:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
a kérdésedben le is írtad miért van ez. a pasik nagy része műveletlen, gyerekszinten megragadt.
2018. nov. 23. 10:15
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Elképedsz azon, hogy a gyk.hu-ra irkáló sértett, örökagg kisfiúkkritika nélkül átveszik és használják az angloszférából származó szlengeket, amik sokszor idióta amerikai sitcomokból származnak?

Férfiként mondom neked, hogy nem túl bölcs dolog messzemenő következtetéseket levonni az ellenkező nem általános viselkedését illetőleg a gyk.hu alapján.

2018. nov. 23. 10:36
 3/13 anonim ***** válasza:
27%

Tény és való sok ilyen nő van.

És sok ilyen eset.

pl.:

- sok férfi úgy van, hogy meg se próbál közeledni egy nőhöz mert úgy is azt gondolja, ő egy ilyen "szép" nőnek a büdös életbe nem fog kelleni

- sok férfi hiába is akarna közeledni, szóba állni a nők rá sem néznek sőt észre sem veszik.

- viszont abban igazuk van, hogy a nők is egyből észreveszik a nekik tetsző, jóképű sármos, divatmajom gyereket és másra rá sem néznek.

- ez , hogy a nők talonba teszik a férfiakat, ez gyakorlatilag választás és igény kérdése, van egy fajta, egy típusú zsánerük ideáljuk akinek adnak esélyt akit észrevesznek a többi viszont mehet a süllyesztőbe akit max végszükség esetén választanak.

De sok esetben viszont a férfiaknál is így van, akik megtehetik maguknak, hogy választhassanak, sőt ezek a férfiak tudják is magukról, hogy esélyesek a nőknél, mint mások.

2018. nov. 23. 10:45
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Nekem sincs barátzónám és nem szoktam hülyíteni sem senkit. Pasikkal akkor ismerkedek, ha komolyabban érdekelnek/tetszenek, tehát minimum szexelnék velük vagy kapcsolatot akarnék. Barátkozni lányokkal szoktam. Olyan pasikkal, akik nem tetszenek, szimplán nem beszélek, miért is akarnék barátkozni velük?
2018. nov. 23. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező, amit te írsz az mondjuk a csúnya/kövér nőkre igaz, akik az összes nő mondjuk maximum 30%-át teszik ki.

Mi most a legalább átlagos alkatú/arcú, vagy akár kifejezetten szép nőkről, tehát a nők többségéről beszélünk.

2018. nov. 23. 10:52
 6/13 anonim ***** válasza:
24%

> Olyan pasikkal, akik nem tetszenek, szimplán nem beszélek, miért is akarnék barátkozni velük?

And the shallowest person of the year award goes to...

2018. nov. 23. 11:42
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
Van barátzóna... De valóban nem szó szerint kell érteni, azokat a férfiakat teszik a nők oda, akiknek bizonyos körülmények között (talán) lenne esélyük, de per pillanat nem ők a " favoritok"
2018. nov. 23. 11:56
 8/13 anonim ***** válasza:
47%
#6 Azért nem barátkozok velük, mert csinos vékony lány vagyok és előbb-utóbb úgyis rámmozdulnak. Aztán ha visszautasítom őket, akkor sírnak. Volt már párszor ilyen. Ezt megelőzendő, inkább nemis bonyolódok velük semmibe.
2018. nov. 23. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Pont erről olvastam. A barátzóna egy férfiak által kitalált fogalom.

A fiúk, férfiak úgy vannak szocializálva, hogy nem mutathatják/mondhatják ki az érzéseiket. Én nőként mondhatom a barátnőimnek, hogy szeretem őket, megölelhetem, megpuszilhatom őket, sétálhatunk karöltve. A férfiak ezt "nem tehetik". Az egyetlen kapcsolat, amiben beszélni mernek - ha mernek - az érzéseikről, azok a romantikus kapcsolatok. Csak a barátnőiket ölelik, nekik mondják el, ha valami bántja őket.

Ezért azt hiszik, ha egy nő kedves velük, az akar valamit. Náluk a törödés ritkán létezik romantika nélkül. Ezért van az, hogy azt mondják, lelki szemetesnek vannak használva, mikor a barátság a beszélgetésekről szól. Úgy gondolják, ők megnyíltak, ez már jelent valamit, többet, mint barátság.

És ezért van az, hogy rámír itt valaki, próbálok segíteni, kedves vagyok, tanácsot adunk, beszélünk az érzéseiről, majd a semmiből elkezd flörtölni. Mert azt hiszi, engem is csak azok az emberek érdekelnek, akikkel romantikusan tudnék kezdeni valamit, pedig nem.

2018. nov. 23. 12:13
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom milyen kudarcról beszélsz kérdező!!! Amikor ezzel a nincs szikra, vonzalom satöbbi dumával koptatnak le az nem kudarc hanem sorsszerűség, mint az hogy hova születsz. Ha lenne egy képlet hogy ehhez vagy ahhoz a csajhoz mit kellett volna csinálnom vagy miben csináltam kevesebbet mint xy akinek viszont odaadta magát akkor beszélhetnénk kudarcról, de ezt a fogalmat rosszul használjátok
2018. nov. 23. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!