Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértó v nem, h a tarskeresorol megismert ffi nem szokott kikiserni a vonathoz, raadasul legutobb lekestem es 1orat vartam felig bogve az allomason?
Idosebb nó vagyok, regota szerencsetlenkedek a tarskereson.Mindig rosszul jovok ki belole.Hogy megfeleljek, a 2tali utan mar ott aludtam nala,o eroskodott, h videkre ne kelljen még aznap visszaindulnom. Holott csak 35km a tavolsag. Tudtam h nem helyes idegen ffnal 2.alkalommal ott maradni,de a szuzessegem erkolcsom mar nem tudom elveszteni.
Ennek ellenere tobbszor lehangoltan jottem haza. Kijott elem a vonathoz, minimal bevasarlas, kifozdes 1fos kaja felezve, kis seta, mozi,legutobb dvd,borozgatas kis beszelgetes, aztan beteszi a szokasos zenet es szex. Majd atmegy a masik szobaba aludni.Mindig vittem sutit v. kavet v bort. Ez elment 4-5 alkalomig de a vonat lekesese, egyedul az allomason, piszok megalazo volt nekem, nem is az, hanem az egesz.Hogy semmivel nem tudok rola tobbet es rolam se kerdezett. Bulvar témakrol beszelgettunk.Rohej.
Messengeren szova tettem, es hogy meg kene beszelni, ki mit keres. Mert en tarsat o pedig ugy erzem, szabadido partnert,habar, nem igy indult az ismerkedes.
Total ossze vagyok zavarodva. Én vagyok ekkora hulye? Nekem irrealis a vagyam? Mit csinalok rosszul? Sertőn viselkedtem h szova tettem, nem jo ez nekem igy?
Ujabb es ujabb pofon. Nem is hivott azota.
Kosz, aki elolvas.
Rossz mintát követsz, és nem vagy képes kilépni, mert benned van a görcs, hogy neked nem lehet egyedül maradni, akármi is az ára, neked kell egy férfi.
Ezt elsőre ki lehet szúrni és ki is fogják használni. Gondolom a pasid se egy nyeretlen 20 éves, aki naivan pislog a nagyvilágban. Pontosan tudja, hogy mit keres, és arra az ilyen lelki sérült, önbecsülés nélküli nők jók.
Te még mindig 16 éves vagy agyilag. Naivságban is. Meg abban is, hogy azt hiszed, hogy a kis zsenge tested olyan jutalom, amiért a férfi szépen lemegy kutyába. Csakhogy elszálltak az évek, és jelenleg te mész le kutyába hogy farokhoz juss. Ez annyira szánalmas...
Szépen mosolyogsz, házhoz mész, beéred a felezett menüvel meg a turis farmerral, szétteszed a lábad és elhúzol. Te alázod meg saját magad azzal, hogy ezt is bevállalod, csak ne dobjon ki. Minek találkozgatsz olyannal, akinek annyit nem érsz, hogy 35 km-t utazzon?
Semmire sem mersz nemet mondani, csak utólag picsogsz, hogy neked ez nem volt jó.
Te csinálod ezt saját magaddal.
És akkor mi van ,ha egyedül vagyok karácsonykor?
Én még edzőterembe is elmegyek karácsony reggelén. kb egyedül vagyok a versenyzőkön kívül.
A szilvesztert meg 3 alkalommal töltöttem egyedül otthon.
Kimentem az erkélyre és néztem a tüzijátékot.
Ne azzal foglalkozz, hogy másnak megfelelj ezt a pasit meg építsd le. Komolyan, ilyeneknek barátnőjük van én meg alig találtam egy hozzám illő lányt. :D
Kifőzdés kaja 1 főre elfelezve, már itt felejtős lett volna.
Beteszi a szokásos zenét és beteszi. Ez meg elég beteg, hogy van külön b***ózenéje.
Felnőtt ember vagy, kezdj valami hasznosat az életeddel. Legyen egy menő hobbid, ott úgyis találsz majd férfiakat, akiknek szintén menő hobbijuk van.
28/F
Hát én még az újonnan megismert lánykával is jobb vagyok, ennél, volt olyan, hogy alig fél óra ismeretség után felmentünk hozzám... szex után ha akar odd marad nálam és mellettem alszik, ha pedig haza szeretne menni még hajnalban, akkor meg haza kísérem, taxival. De amúgy ha még egy éjszakás is én tisztelem a nőt és értékelem, hogy velem jött haza és nem mással.
De amúgy az ilyen kapcsolat kettő féle lehet, vagy az egyik vagy másik kihasználja a másikat, vagy egy ilyen kölcsönös adok kapok dolog, és megtiszteltetésnek érzed, hogy veled teszi. Nem kell nem tudom milyen csodaként kezelni, de viszont vannak dolgok amiket nem elvárásból hanem magától érthető módon meg kell tenni és nem azért mert magától érthető hanem mert a részed kellene legyen, hogy úgy cselekszel.
Mondom én a legromantikusabb és szenvedélyesebb vagyok akkor is ha egy éjszakás a dolog, szeretek szeretni, és jól esik ha érzem, hogy jól esik a másik félnek és persze még jobb mikor viszonozza is. :)
Ennek ilyennek kell lennie és nem olyannak amit te le írtál.
Szerintem ő csak arra használ téged, hogy a farkát kényeztesse.
Az ilyennek se lelke se szíve. Csak a puncid kell neki max, az szád. Ha kicsit durván akarok fogalmazni.
30f
Sziasztok! Most olvastam a soksok valaszt. Kemenyek, de kellett nekem. Utalom is magam rendesen,és még nehezebb lesz megszeretni onmagam. Mert megint vesztettem az onbecsulésemből. Igazsag van mindegyik valaszban, bármennyire is fáj nekem.
Tragediaként megélni ilyen sz@rsagot, hisz nrm elethalal kérdese. Szegyelem magam, ezt nehez feldolgoznom.
Majd keresek pszlogust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!