Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor közöljem a frissen megismert pasival, hogy gyógyszert szedek depresszióra? 27/N
Amikor elkezdtek érzelmekről beszélni akkor egy ideális pillanat szerintem.
De nincs ebben semmi olyan amiért elfutna, legalábbis engem biztos nem érdekelne annyira
26f
Nekem ez intő jel lenne, hogy lépjek le. Két családtagom is bipoláris és nem jönnék tudatosan össze olyan emberrel, aki minden észérv ellenére csak lehúz mindkettőnket. Szerintem előbb gyógyulj ki belőle. Ne gyógyszerekkel, hanem akaraterővel. A pirula nem oldja meg az ágyad alá söport gondokat.
Tudom miről beszélek.
Én is depressziós vagyok, és amíg ennyire negatív voltam, nem ismerkedtem.
Mostmár van párom, neki mindjárt az elején elmondtam, mi a helyzet velem.
Igaz, nekem alap volt, hogy hasonló problémával küzdő partnert találjak,mert egészséges ember ezt hosszú távon nem érti meg.
Így viszont megértjük és bátorítjuk egymást már évek óta, a betegségünk sokat javult.
Szerintem meg az van, hogy az antidepresszanst azt surgosen el kene felejteni. Hogy miert? Mert tuneti kezeles, es soha nem fogsz tole meggyogyulni. Ajanlom Szendi Gabor: Depresszioipar cimu konyvet.
Szevasztok.
Valaki elárulná h milyen meg mik ezek a betegségek tünetei stb?Tudom google..olvastam is róla ezt azt de mindenki depressziós manapság.Ha valaki egész nap otthon ül és semmit nem csinál csak szomorú zenéket hallgat az nem csodálkozzon h nincs jó kedve.nyugattan irthatjátok pm-ben is a bajaitokat.kinek mi a tünete..
A válaszom a kérdésre:Ha nem akar 5percenként meghalni meg kirúgni mert jaj ő hullám völgyes és nem szeret meg jaj ő úgy érzi nem elég jó nekem meg egyéb hülyeségeket hallgatni folyton akkor nem zavar.Rossz kedv nem zavar mert általában bárkinek pik pak fel tudom dobni a baját.Ha meg mégsem hát ez van max nem illünk össze.
Én is beteg vagyok,de amig ki nem gyogyulok képtelen vagyok párkapcsolatra. Te hogy tudod igy elfogadni magad és kapcsolatban élni?
Mond el neki,amikor már megbizol benne ugy érzed,biztos támogatni fog és könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!