Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar olyan veletek hogy netes tarskeresorol annyit beszeltetek valakivel hogy ugy megszerettetek hogy mar nem tudott csalodast okozni eloben?
Én a valóságban sokkal jobban nézek ki, mint képeken.
Nem vagyok fotogén.
A fantáziánkban a másikról alkotott képünk erősen idealizálva van. Én már jártam ebben a cipőben nem is egyszer, de mindegyik csalódás volt. Emberek! Ne bagatelizáljuk már el ezt a "külső" kérdést. Be kellene már vallani, hogy baromira fontos, és baromira számít... és igen, a nőknél is, sőt, szerintem 100X jobban mint a férfiaknál.
Én férfi vagyok, de nem élnék együtt egy olyan nővel, akinek a külseje amolyan "szódával elmegy" kategória. Továbbmegyek, volt olyan barátnőm, aki fullra szerelmes volt belém, mindent megtett nekem, mondhatni férfi jobbat nem kívánhat magának. Viszont szakítottam vele, mert elegem volt már a kompromisszumokból a külsőt tekintve.
Ha ennyire nem számítana a kinézet (mint ahogyan a lányok nyomatják minden fórumon), akkor tele lenne a világ boldog kapcsolatokkal. Erre mit látunk? Mint valami eszelő versenyben, a férfiak és a nők egymást akarják túllicitálni a külsőségekben, szolárium, kozmetika, konditerem, tetkó, öltözködés (most csak a férfiakról beszéltem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!