Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Torteneteket varok, tarskeresorol milyen furcsa emberekkel talalkoztatok?
Volt egy pasi, aki azt szerette volna hogyha elmegyek vele megnezni, ahogy a feleseget oralisan kielegiti egy vadidegen, amit o utana megkostol:-))
Volt olyan aki randi cimszo alatt egy oran at korozott a haverja kolcson haza elott mert nem talalta, es a randi vegen hazavisz es megkerdezi: ha annyira okos vagy, akkor biztos meg tudod mindani, hogy honnan ki mondta, h "jobbra a nap nyugszik, balra pedig kel, vagy forditva nem emlekszem" Sikitva menekultem:-)))
Aztan volt olyan neten full normalisnak tunt, atmentunk hozza dumalni es megkert, h ussem meg, mert o szubmissziv es az felizgatja es tapossak a hatara magassarkuval (menekules ezerrel), aztan volt olyan aki nem mondta el h hazas, azt sem h gyerekei vannak es amikor atvitt magahoz es meglattam a gyerekszibat, megszolalt, h "
Oooo nemreg koltoztunk, az elozo lakonak volt gyereke es meg nem alakitottuk at a szobat (5 illetve egy 7 eves gyerek boldogtalan apukaja:-))))
Aztan volt olyan h skypeolok egy pasival, randit egyeztetunk eppen, erre hirtelen a semmibol megjelenik egy 5 eves gyerek a kepernyon es igy belenyul a kameraba es mindta, h "apu gyerek jatszani". Kerdezem, h neked van fiad? valasz: neeeem ez csak a szomszed gyereke, apa nelkul nott fel es engem hiv apunak. Erre noi hangot hallok, odajon egy no is belenez a kameraba es rauvolt a pasira, h "wtf milyen szomszed gyerek? Azonnal takarodj az eletembol..." tobbet nem hallottam mert lekpacsoltak a kamerat:-)))
Volt olyan, akivel valami hotelbe mentunk de en fizettem a szobat es a vacsorat mert nem volt nala penz es megcsak nem is volt jo az agyban:-)))
Volt szuz fiu (neten nem mondta) es igy a masodik randin kozolte, h velem szeretne elveszteni, mondtam h ez nem fog bekovetkezni es elhuztam:-))))
Aztan volt egy srac, minden szuper es akkor ram lehelt es azt hittem meghalok, es utana meg csokolozni is akart, ugyhogy mondtam h helloszia sietek haza:-)))
Volt olyan pasi aki igy elso randi masodik veleben kozolte h lehet h furcsan fog hangzani de neki van egy fetise, megpedig az h szereti ha lepisilik:-)))Eppen tortat ettem,csodas volt.
Volt pasi akinek mikropenisze volt, az egesz akkora volt mint egy csengo:-))))
Most igy hirtelen tobb nem jut eszembe, de remek baratokat is talaltam netrol, azota is tobb eves baratsagok, az ex ferjemet is neten ismertem meg,,,,szoval tele van furcsa emberrel, de lehet igazan klassz emberekkel is talalkozni:-))
Azota sem tarskeresozom:-)))
Személyes tapasztalat nincs.
Viszont exfeleségem nagyban ismerkedik, beszélő viszonyban vagyunk. Azt mondja nekem a legutóbb hogy te olyan normális vagy :) veled még beszélni is lehet és nem kell kijavítani sem amit mondasz :)
A pasi első randin gyereket akart csinálni. Ecsetelte, hogy a jövő hónapban reméli pozitív lesz a tesztem. MENEKÜLÉS!!! :)
A gerinctelen, gyáva emberek azok, akikhez nem tudok hozzászokni... Chatelünk, és egyik percről a másikra dícséretek után unmatchel tinderen vagy csak simán soha többet nem ír/ír vissza. Miért nem lehet azt mondani, hogy viszlát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!