Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert blokalt le a facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert blokalt le a facebookon?

Figyelt kérdés

Volt parhetes szunet kisebb összeveszes utan a pasimmal , azt hittem vege van .

De hivott aztan , beszeltunk , sokat kacagtunk ... talalkozni akart ... Mondtam h en meg mindig ugyanugy erzek iranta es szeretnem tartani vele a kapcsolatot , most az ujabb talalkan kisse gondolkodnak , de szivesen tartom a kapcsolatot ...

Beszeltunk 2 orat , mondta nagyon örul a hangomnak.... Kerdezte ha szoktam nezni a Facebook oldalat mondtam igen szeretem amiket megoszt ...

Minden ok puszi ez az ...

Masnap meg probalt egy talalkat de kitertem ...

Most meg leblokalt a face bookon

Azt hittem baratok vagyunk

2016. júl. 15. 00:32
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Talán a sok kacagás között szakíthattál volna egy kis időt a helyesírásod fejlesztésére..
2016. júl. 15. 01:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos ez a felnőtt párkapcsolatokba való? Ne haragudj de olyan gyerekesek vagytok, főleg hogy ő letilt, te meg ahelyett hogy felhívnád tőlünk kérdezed meg...
2016. júl. 15. 01:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Leblokalt? De szemét!
2016. júl. 15. 02:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az azért durva, hogy egy értelmes mondatot nem sikerült összehozni!
2016. júl. 15. 04:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát tényleg nehezen érthető, amit leírtál. Lehet rosszul értelmezted amiket mondott, vagy esetleg ő nem értette meg amit te.

De egyébként ebben a szövegben is ezer ellentmondás van.

Pl.:

Kisebb összeveszés után szakítottátok (?)

Megmondtad neki hogy még mindig ugyanúgy érzel iránta (szereted?), de közben találkozni nem akarsz, meg csak barátságot

Szerintem te hitegeted a srácot ő meg megunta. Ennyi.

2016. júl. 15. 06:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz ezen? Szakítottatok, a srác meg akarta próbálni még egyszer, ezért felhívott, úgy nézett ki, hogy te is szeretnéd, erre lekoptattad. Nyilván nem akar könyörögni meg futni utánad, ha akarsz valamit tőle, akkor nagyon gyorsan hívd fel, hogy te is szeretnél találkozni vele.
2016. júl. 15. 17:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz a valaszokat !
2016. júl. 15. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!