Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet már Facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet már Facebookon embereknél városok szerint keresni?

Figyelt kérdés
Pl Budapesten keresek egy Anna nevű lányt. Nem lehet városok szerint szűrni a találatokat sajnos.:(
2016. jún. 25. 08:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne?
2016. jún. 25. 08:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert megszűnt. Legalábbis én nem tudok már úgy keresni.
2016. jún. 25. 08:25
 3/9 anonim ***** válasza:
1# valóban nem lehet :D Anna? Ha lehetne se találnád meg akit keresel, mert rengeteg az Anna :D én is egyszer kerestem, de amég nem adta meg pontosan a nevét addig nem találtam meg.
2016. jún. 25. 08:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Backi, tényleg nem lehet. Pedig kb két napja még lehetett. Ennek már megint mi a tököm értelme volt?
2016. jún. 25. 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert a Facebook nem egy "stalking tool", hanem egy közösségi oldal, amely arra való, hogy az ISMERŐSEIDDEL tartsd a kapcsolatot. Rozika Kazincbarcikáról valószínűleg nem az ismerősöd, akkor miért kereshetnél rá?
2016. jún. 25. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elég b@lfasz lett ez az új keresője.Oké hogy nem "stalking tool",de mi van akkor ha megismerek pl. egy Tóth Anna nevű embert és be akarom jelölni?Akkor hogy keresem meg?Hiába tudom a teljes nevét akkor sem fogom megtalálni mert város alapján már nem lehet kereseni, Tóth Annából meg tuti sok van.
2016. jún. 25. 14:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Heraclius: Iszonyatos bölcs meglátásod köszönjük.:D
2016. jún. 25. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja én is néztem, elég rossz...de egy csomó olyan dologba belefutok az oldalon, amit nem szívesen néztem volna meg. Szóval elég értelmetlen dolgai vannak a face-nek.
2016. jún. 25. 15:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg szerencse h szrok a fb-ra :)
2016. jún. 25. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!