Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem furcsa ez?

Figyelt kérdés
Hogy az elmúlt napokban megszaporodtak az olyan kérdések, ahol állítólag szép, kedves, akár még anyagilag is sikeres nők nem találják a partnerüket, mert hogy mindenki csak dugni akar velük. Most ezek a nők el vannak szállva maguktól, magas lovon ülnek? Kapásból fel tudnék sorolni 5-6 férfit a környezetemből, akik tök jóképűek, normálisak és amikor ilyen lányokkal ismerkedtek, előbb-utóbb mindig kibújt a szög a zsákból, nagyon mások voltak a lányok, mint amiket előadtak neten magukról. Vagy csak trollok ezek a kérdések itt?
2016. júl. 8. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
A legtöbb troll. Név, arc nélkül mindenki azt ír amit akar.
2016. júl. 8. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem furcsa ez...

Az általad említett nők ember feletti elvárásokkal rendelkeznek.

Legyen saját autód,lakásod, legyél jóképű, legyél izmos, és persze legyél tele pénzzel.

Nem minden nő ilyen, de a többség igen.

Ott a másik lehetőség, hogy nem kezdenek ki velük sokan.

Én kikezdek bárkivel, de a többség nem ilyen bátor.

2016. júl. 8. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk igen elég furcsa. De neten mindenki más. Látatlanba próbálják a legjobbat kihozni magukból. Vannak olyanok igen akik magas lovon ülnek de akadnak rendesek is. Bár eddig ahány pénzesebb fiúval vagy csajjal beszéltem mind el volt magától szállva.
2016. júl. 8. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Nincs ebben semmi furcsa. A nők döntő többsége az abszolút top-pasik egyikét szeretné magának megszerezni, csakhogy azokra meg csak úgy tapadnak a nők, így szexkapcsolaton kívül másban nem érdekeltek. Ez alá viszont nem adják, így maradnak egyedül, a csodában bízva.
2016. júl. 8. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem furcsa, és az ismerőseid esete sem az. Nem mindenkinek ugyanaz a normális. Ismerek olyan pasit, akibe nagyon sokan szerelmesek, anyám is jött azzal folyton, hogy nekem mért nem jön be, engem viszont zavar, hogy hanyag. A lányok imádják, mert udvarias, okos, tehetséges, vicces. Viszont mindig mindenhonnan elkésik, azt se tudja, milyen nap van.
2016. júl. 8. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Több dolog is eszembe jutott. Az egyik, hogy aki ezen az oldalon rinyál arról, hogy nem találja a párját, pedig marha sikeres, szép nő, az vszeg nem az. Még az se biztos, hogy magas lovon ülnek, egyszerűen csak sajnáltatják magukat, és várják a seggnyalást.

A másik dolog, ami nekem feltűnt, hogy hiába ismersz 5-6 olyan férfit, aki szerinted jóképű és normális, nem hallottad a másik oldalt. Lehet náluk is kibújt a szög a zsákból, csak te erről nem tudsz semmit mert nem neked mutatták meg magukat.

Létezik számtalan szép és sikeres nő, jóképű és sikeres férfi, és mindkét nemnél rengeteg van aki annak mutatja magát de a felszín alatt pedig egy kicsinyes/beteges/érzelmigyökér selejt.

2016. júl. 8. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!