Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet annak hogy egy társkeresőn megismert férfi ilyeneket ír?
Figyelt kérdés
Képen már látott, de személyesen még soha. Azt írta hogy minden nőben csak engem lát, illetve hogy én jobb ember vagyok, mint az exe. Szerinte leginkább az exe hibás azért, mert véget ért a kapcsolatuk.2018. márc. 15. 18:43
1/11 anonim válasza:
Nincs túl az exén. Undorító, hogy már most hasonlítgat hozzá. Más témája nincs?
3/11 anonim válasza:
Nem sok jót. Még igazából nem is ismer, de már piedesztálra emel, hogy te bizony más vagy, te jobb ember vagy.
Egykor az exét is szerette és a kezdeti szakaszban nyilván őt látta a legjobbnak. Azt pedig nem értem miért hozza fel, hogy a szakításukban a volt barátnője a hibás, semmi közöd hozzá, hacsak nem kérdezel te rá a részletekre és úgy mondja el.
4/11 A kérdező kommentje:
Hogy ha soha nem találkoztunk? Még élőben sem látott soha, csak képeken.
2018. márc. 15. 18:53
5/11 anonim válasza:
Keni a krémest. Valamivel meg kell hogy nyerjen.
6/11 A kérdező kommentje:
Olyat is ír hogy mindig csak rám gondol. Meg ha kiakarok lépni mindig marasztal hogy még maradjak.
2018. márc. 15. 19:00
7/11 anonim válasza:
nem normális - egy ember az exéhez nem hasonlítgat, meg amúgy ha becsülne valamire téged, meg saját magát, akkor nem mondogatna ilyeneket az exéről. ezzel saját magát is leírja, talán akkor ennyire szarul választott?
8/11 Noren1989 válasza:
Beteg a frici. Kènyszeresen keres vkit az exe helyett. Ahogy fentebb írtàk, mèg nem sikerült feldolgoznia. Hagynàm, akàrmit mond. Mentàlis problèmài vannak.
9/11 anonim válasza:
megfelelő pótléknak tart. Kell ez neked?
10/11 Noren1989 válasza:
#9es, szerintem nem megfelelő pótlèk egyenlőre a kèrdező. A pasi mèg az egójàt is zúzza, csakhogy megpróbàlja magàhoz csalogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!