Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértó v nem, h a tarskeresorol megismert ffi nem szokott kikiserni a vonathoz, raadasul legutobb lekestem es 1orat vartam felig bogve az allomason?
Idosebb nó vagyok, regota szerencsetlenkedek a tarskereson.Mindig rosszul jovok ki belole.Hogy megfeleljek, a 2tali utan mar ott aludtam nala,o eroskodott, h videkre ne kelljen még aznap visszaindulnom. Holott csak 35km a tavolsag. Tudtam h nem helyes idegen ffnal 2.alkalommal ott maradni,de a szuzessegem erkolcsom mar nem tudom elveszteni.
Ennek ellenere tobbszor lehangoltan jottem haza. Kijott elem a vonathoz, minimal bevasarlas, kifozdes 1fos kaja felezve, kis seta, mozi,legutobb dvd,borozgatas kis beszelgetes, aztan beteszi a szokasos zenet es szex. Majd atmegy a masik szobaba aludni.Mindig vittem sutit v. kavet v bort. Ez elment 4-5 alkalomig de a vonat lekesese, egyedul az allomason, piszok megalazo volt nekem, nem is az, hanem az egesz.Hogy semmivel nem tudok rola tobbet es rolam se kerdezett. Bulvar témakrol beszelgettunk.Rohej.
Messengeren szova tettem, es hogy meg kene beszelni, ki mit keres. Mert en tarsat o pedig ugy erzem, szabadido partnert,habar, nem igy indult az ismerkedes.
Total ossze vagyok zavarodva. Én vagyok ekkora hulye? Nekem irrealis a vagyam? Mit csinalok rosszul? Sertőn viselkedtem h szova tettem, nem jo ez nekem igy?
Ujabb es ujabb pofon. Nem is hivott azota.
Kosz, aki elolvas.
Ertem.Akkor idegeneknek is ez a vélenenye. Nagyon sajnalom magam. Es nen tudom, hogy alljak ujra fel.
No comment
mi lenne, ha levenned a pasizast a musorrol?
nem kell ferfi mindenaron.
Koszi Nektek. Igazatok van. Nem a pasin, hanem a tarson lett volna a lenyeg. Jon a karacsony. Egyedul.Regota.
Felallok es megbekulok onmagammal.Talan..sikerul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!