Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes lányként miért nem találok magamnak egy rendes srácot? 18L
Elég jól tanulok,tervezgetem a jövőmet,most fogok ballagni gimiből,utána egyetemre készülök.Szeretek mindenféléről beszélgetni,utazni,sportolni,olvasni,elmenni moziba/sétálni,olvasni a szabadidőmben. Humorosnak tartanak a barátnőim,bár ez inkább ilyen szarkasztikus humor:D Alapvetően eléggé visszahúzódó vagyok,viszont egy-két alkalom után bárkivel tök közvetlen tudok lenni,érdeklődöm a másik felől. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni velük az érzéseikről/véleményeikről. Számomra fontos az intelligencia,az odaadás,a kedvesség és az empátia egy fiútól. Azonban a környezetemben nagyon elvétve tapasztalok ilyeneket,és ez tökre bosszantó:( nem feltétlen számít hogy helyes-e vagy nem,inkább a belső,hisz én sem vagyok egy szépségkirálynő...Paraméterek: 155cm magas(xdd),45kg,82cm mell-,58cm derék- és 90cm csípőbőség.Nem mintha számítana,de gondolom ezek segítségével lehet picit vizualizálni az alkatomat:D egyébként sötétbarna vállig érő hullámos-göndör hajam van,zöldeskék szemeim,és ehhez eléggé fehér bőröm. Szemüveges vagyok és nincs se tetkóm,se piercingem,se fültágítóm:D Az arcom szerintem rendben van,barátnőim szerint aranyos vagyok.hát,én nem tudom:DD
Segítőkész vagyok és szerintem kifejezetten "jó barátnő" lennék,de még nem találtam meg a megfelelő fiút magamnak ;/ szerintetek ez miért van? Az osztályból a legtöbb srácnak még nem volt kapcsolata,lehet ez az oka hogy nem is próbálkoznak nálam? Mit kellene változtatnom ahhoz hogy érdeklődjenek irántam is? Mert ahogy észrevettem,csak az agyonsminkelt ribiket nézik meg...
most válaszolok néhány kommentre, ami kifejtést kíván maga után.
#4/19
,,Csak egy kérdésre válaszolj: hány fiú próbálkozott nálad az elmúlt hat hónapban? És milyen srácot keresel?
Tudod, mindig a nő választ. Fiúból pedig van temérdek. biztos bennük van a hiba, ha te túlválogatsz? Lefogadom, hogy van 3 fiú kapásból, aki szívesen lenne a barátod, de te őket észre se veszed, mert nem elég jó pasik neked. Így szokott ez lenni."
Nem tudom mennyien próbálkoztak,de elhiheted hogy legtöbben arra kerestek partnert, nem egy normális kapcsolatra,ez pedig nekem köszönöm,nem játszik:D Olyan srácot keresek,aki gondoskodó,bújós, szeret viccelődni,együtt kirándulni,kajálni,futni menni,szereti az állatokat és a gyerekeket (nyilván nem kritérium,csak egy jó pont nálam;D),szeret néha lustálkodni velem filmnézés keretében,mennénk bulizni,stb. Emellett elmondhatom neki a problémáimat,amire nem annyit válaszol,hogy ,,értem",meg "az nem jó",hanem értelmesen meg tudja fogalmazni a véleményét,támogat,kiáll mellettem,ez azonban nem azt takarja,hogy rám hagyja a dolgokat és olyan,mint egy papucs :D Meg tud lepni apróságokkal,önálló,nem várja el, hogy a ház körüli alap teendőeket anyuka meg barátnő csinálja meg helyette, vannak céljai, kitartó, nem teng-leng,energikus,(érzelmi) intelligenciája magas,ne legyen makacs és ne sértődjön be minden hülyeségen, mert ezt még lányoknál sem igazán tolerálom:)
Lehet hogy van olyan fiú,aki lenne a barátom,viszont a leírtakból a legtöbb nem jellemző rá.
#7/19
,,Tapasztalatból mondom, hogy nem az kell neked, amit írsz. Nem ismerlek, de tudva tudom, hogy ebben a pillanatban is lenne olyan jelölt, aki elfogadna és a tenyereden hordozna. Csak neked ő nem tűnik fel, mert nem elég jó. Ugyanez volt velem középsuliban. Nem kellettem. Alig várom, hogy lássam a sok magára hagyott anyukát, és jót röhöghessek majd rajtuk."
Ez olyan féligazságtartalommal bír. Van olyan, aki elfogadna és a tenyerén hordozna,viszont nem illenénk össze/jönnénk ki jól egy idő után. Nem igazán vallom "az ellentétek vonzzák egymást" elvet. Ha valaki nagyon az ellen van,amit én szeretnék,konfliktusok hada alakulna ki köztünk,ami egyikőnknek sem jó.
#10/19
,,Majd egyetemen lesz sok buli, gólyabál, gólyatábor, dughatsz az alfákkal :) Később talán mehetsz Erasmusra, na ott aztán... *.* Igazi orgiákat tarthattok pár jó külföldi pasival :) ahogy mi is :)"
Ehhez inkább nem fűzök hozzá semmit XDDD
#13/19
,,Találtál már nem is egyet, de ők a barátzónában vannak, mert rendesek. Valójában a rosszfiúkhoz vonzódsz te is. "
Nem találtam,mindössze alapjáraton barátként kezelem őket, nem kis játszadozás után ,,raktam őket oda". Nem kellenek a rosszfiúk, azok csak összetörnék a gyenge kis lelkivilágomat :D
#14/19
,,Azért mert egy kis gnóm vagy."
Óh,esetleg láttál már engem? Szerintem nem ezt mondanád.ha így lenne:)...Azért kössz, igazán kedves vagy:D
#15/19
,,csúnya szó de a stréberek a 4 fal között vannak 0-24 ben, tehát az ismerkedés a számodra és a te megismerésed addig nem fog változni amíg helyett nem adsz ezeknek a dolgoknak. Kevesebb tanulás , hétvégén meg ne sorozatok előtt kuporodj vagy a könyveket bújjad."
Nem vagyok stéber, nem is tanulok sokat, és nem csak a 4 fal között vagyok 0-24-ben. Most szombaton pl.megyek Debrecenben lights offra :) Bizonyára nem ott fogok ismerkedni, de ha még így is lenne, nem fűzök hozzá nagy reményeket...:D Elbulizgatunk,elbeszélgetünk,ez a normális,azért megyünk oda. Nem hiszem,hogy olyankor,ott szívesen válogatnék magamnak pasit:D
Nyolc évvel idősebb vagyok nálad és srác. Volt pár rövid kapcsolatom és rengeteg elutasításom. Elmondom, mi releváns a kommentedből, vagy hiszel nekem, vagy nem.
"Ez olyan féligazságtartalommal bír. Van olyan, aki elfogadna és a tenyerén hordozna,viszont nem illenénk össze/jönnénk ki jól egy idő után. "
Ez pontosan azt jelenti a te nézőpontodból, mint amit én írtam: van nálad jelentkező, nem is egy, de neked ők csak barátként kellenek. Csak azokról beszélsz magadtól, akiknek csak szexre kellenél, mert ők a feltűnőek, de itt kiderül, hogy vannak a szürke zónádban olyan srácok, akik nem elég jók neked. Mert magyarról magyarra lefordítva ezt jelenti, amit leírtál. Nincs semmi új a nap alatt, a szokásos téma, mint minden korodbeli lánynál: az, aki tényleg megfelelne a leírásodnak (normális, udvarias veled, tesz szívességeket, stb.) egyszerűen nem kerül fel a radarodra. Elintézed őket azzal, hogy "ja, hát ők, velük sajnos nem illenék össze". Jobb, ha tőlem tudod, hogy az, akit a leírásod alapján keresel, pont ebben a "futottak még"-kategóriában van. Azért tudom ezt ilyen jól, mert rengetegszer voltam én magam ebben a helyzetben. És gyönyörűen, érzékletesen le tudod írni, és le tudják írni a csajok, hogy mi kell nekik, és én, vagy az a pasi, aki neked PONTOSAN EZT tudná megadni, az nem lesz neked elég jó soha. Neked ő nem elég izgi, vagy "nem illenétek össze", ahogy te írod. Mondanám, hogy magadra vess, de olyannyira a nők felé lejt a pálya manapság, hogy még így is ki fogsz fogni teljesen érdemtelenül valami jó srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!