Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rendes lányként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes lányként miért nem találok magamnak egy rendes srácot? 18L

Figyelt kérdés

Elég jól tanulok,tervezgetem a jövőmet,most fogok ballagni gimiből,utána egyetemre készülök.Szeretek mindenféléről beszélgetni,utazni,sportolni,olvasni,elmenni moziba/sétálni,olvasni a szabadidőmben. Humorosnak tartanak a barátnőim,bár ez inkább ilyen szarkasztikus humor:D Alapvetően eléggé visszahúzódó vagyok,viszont egy-két alkalom után bárkivel tök közvetlen tudok lenni,érdeklődöm a másik felől. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni velük az érzéseikről/véleményeikről. Számomra fontos az intelligencia,az odaadás,a kedvesség és az empátia egy fiútól. Azonban a környezetemben nagyon elvétve tapasztalok ilyeneket,és ez tökre bosszantó:( nem feltétlen számít hogy helyes-e vagy nem,inkább a belső,hisz én sem vagyok egy szépségkirálynő...Paraméterek: 155cm magas(xdd),45kg,82cm mell-,58cm derék- és 90cm csípőbőség.Nem mintha számítana,de gondolom ezek segítségével lehet picit vizualizálni az alkatomat:D egyébként sötétbarna vállig érő hullámos-göndör hajam van,zöldeskék szemeim,és ehhez eléggé fehér bőröm. Szemüveges vagyok és nincs se tetkóm,se piercingem,se fültágítóm:D Az arcom szerintem rendben van,barátnőim szerint aranyos vagyok.hát,én nem tudom:DD

Segítőkész vagyok és szerintem kifejezetten "jó barátnő" lennék,de még nem találtam meg a megfelelő fiút magamnak ;/ szerintetek ez miért van? Az osztályból a legtöbb srácnak még nem volt kapcsolata,lehet ez az oka hogy nem is próbálkoznak nálam? Mit kellene változtatnom ahhoz hogy érdeklődjenek irántam is? Mert ahogy észrevettem,csak az agyonsminkelt ribiket nézik meg...

2018. nov. 15. 23:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%
Találtál, és a barátzónába tetted.
2018. nov. 16. 08:32
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlgondolnod.

18 éves vagy, még szinte gyerek - bár még nem látod.

Ballagás után majd összejön, hidd el. :)

2018. nov. 16. 08:41
 13/23 anonim ***** válasza:
32%
Találtál már nem is egyet, de ők a barátzónában vannak, mert rendesek. Valójában a rosszfiúkhoz vonzódsz te is.
2018. nov. 16. 08:44
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
Azért mert egy kis gnóm vagy.
2018. nov. 16. 09:29
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
csúnya szó de a stréberek a 4 fal között vannak 0-24 ben, tehát az ismerkedés a számodra és a te megismerésed addig nem fog változni amíg helyett nem adsz ezeknek a dolgoknak. Kevesebb tanulás , hétvégén meg ne sorozatok előtt kuporodj vagy a könyveket bújjad.
2018. nov. 16. 10:46
 16/23 anonim válasza:

Én rendes, kedves fiú vagyok.

Sokat csalódtam lányokban, már azóta beteg lettem, sok rosszat csináltam magammal.

Próbálta újra keresni, de nem vagyok nekik fontos.

Ha gondolod írhatsz!

27F

2018. nov. 17. 01:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Van itt egy 21 éves srác, aki naponta kiírja, hogy miért nincs egy rendes nője. Keresd meg. :D
2018. nov. 17. 01:35
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Írhatnál valami választ. Kíváncsian várjuk a cáfolatot, miszerint nem tettél már több "rendes" próbálkozót a barátzónába.
2018. nov. 17. 11:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Nyugi, egyetemre bekerülsz, akár minden napra más f..szt foghatsz ;)
2018. nov. 19. 19:29
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki hozzászólását,kaptam hideget-meleget...

Sokkal többrétűbb a párválasztás, mint hogy a hipergámiával meg lehessen magyarázni. A kulturális/társadalmi hatások, a múlt szerepe, az egyéni önszemélyiségkép az egész életet áthatja, sokszor felülírja az ösztönös viselkedést, tudattalanul. Nem vagyok se pénzéhes, se nem érdekel az hogy ki melyik neves egyetemen koptatja a padot,ugyanis nem ez az evidensen megjelenő dolog egy társban.

A barátzónával nem igazán értek egyet, nyilván volt 1-2 srác,akit elutasítottam már, de nem azért mert hipergám vagyok, vagy mert csak szimplán bunkó, hanem mert ők tényleg, határokat nem ismerve nyomultak, közönségesen próbálkoztak, olyan dolgokat mondtak nekem amik kiábrándítottak.

Köszönöm annak,aki felajánlotta a beszélgetési lehetőséget, mindenkinek vissza fogok írni, aki megkeresett privátban.

Nem gondolom úgy,hogy én vagyok az,aki feljebb valónak gondolja magát és ,,szelektál",egyszerűen nincs a környezetemben egy értelmes ember, még lassan lányok sem,az a helyzet. Néha csak egy kiadós beszélgetésre vágyom, lelki támaszra- amit valljuk be,nem mindenki tud biztosítani-és humorra. Igen,vannak elvárásaim,de semmi túlzás, (igaz hogy bukok az ingre és az öltönyre...)csak a minimum dolgokat nem tudják egyesek teljesíteni, gondolok itt udvariasságra, köszönésre, segítség felajánlásra,higéniára. Az osztályunkban a fiúk 3 csoportra oszthatók: 1.menő gyerekek,akiknek csak a bombázók számítanak, nem baj ha átment rajtad a fél város,attól még kelleni fogsz,mert jól nézel ki,az se baj ha az IQ szinted egyenlő egy csirkéjével, vagy ha 5cm-es műkörmöd van,ami miatt semmit nem tudsz értelmesen megcsinálni(nem akarok senkit megsérteni ezzel a mondattal)... 2.nyomulós kretén, aki kacsintgat, tapló módon bemászik a képedbe, fogdosni akar, facebook-on perverz képeket küld(nem magáról),utal rá hogy kíván, közben azt hiszi magától,hogy valami adonisz. Ha szépen elküldöm,hisztizik mint egy kislány,utána meg tiszta bunkó,meg jön azzal a dumával,hogy "úgyse találsz olyan fiút akit megálmodtál",meg hasonlók... 3.azok a fiúk,akik szünetben fülükbe dugott fülhallgatóval ülnek egyedül, nulla interakciója van a többi emberi lénnyel, nem néz rád, köszönni köszön,de ennyiben ki is merül. Az ilyenek, ha rosszabb napjuk van,még csak köszönni sem tud, tuskón eléd tolakodik és furán néz rád,ha hozzászólsz vagy kérdezel valamit.

Kérdem én, velem mi a baj???

2018. nov. 21. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!