Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rendes lányként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes lányként miért nem találok magamnak egy rendes srácot? 18L

Figyelt kérdés

Elég jól tanulok,tervezgetem a jövőmet,most fogok ballagni gimiből,utána egyetemre készülök.Szeretek mindenféléről beszélgetni,utazni,sportolni,olvasni,elmenni moziba/sétálni,olvasni a szabadidőmben. Humorosnak tartanak a barátnőim,bár ez inkább ilyen szarkasztikus humor:D Alapvetően eléggé visszahúzódó vagyok,viszont egy-két alkalom után bárkivel tök közvetlen tudok lenni,érdeklődöm a másik felől. Szeretek új embereket megismerni és beszélgetni velük az érzéseikről/véleményeikről. Számomra fontos az intelligencia,az odaadás,a kedvesség és az empátia egy fiútól. Azonban a környezetemben nagyon elvétve tapasztalok ilyeneket,és ez tökre bosszantó:( nem feltétlen számít hogy helyes-e vagy nem,inkább a belső,hisz én sem vagyok egy szépségkirálynő...Paraméterek: 155cm magas(xdd),45kg,82cm mell-,58cm derék- és 90cm csípőbőség.Nem mintha számítana,de gondolom ezek segítségével lehet picit vizualizálni az alkatomat:D egyébként sötétbarna vállig érő hullámos-göndör hajam van,zöldeskék szemeim,és ehhez eléggé fehér bőröm. Szemüveges vagyok és nincs se tetkóm,se piercingem,se fültágítóm:D Az arcom szerintem rendben van,barátnőim szerint aranyos vagyok.hát,én nem tudom:DD

Segítőkész vagyok és szerintem kifejezetten "jó barátnő" lennék,de még nem találtam meg a megfelelő fiút magamnak ;/ szerintetek ez miért van? Az osztályból a legtöbb srácnak még nem volt kapcsolata,lehet ez az oka hogy nem is próbálkoznak nálam? Mit kellene változtatnom ahhoz hogy érdeklődjenek irántam is? Mert ahogy észrevettem,csak az agyonsminkelt ribiket nézik meg...

2018. nov. 15. 23:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%
A hipergámia állhat a háttérben.
2018. nov. 15. 23:44
 2/23 anonim ***** válasza:
21%

Mert még nem írtunk egymásnak. :)

Üdv, egy rendes fiú.

F/27

2018. nov. 15. 23:45
 3/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom az okát. Tény, én mindig is ilyen vagy hasonló barátnőt kerestem magamnak csak még nem találtam meg az igazit. Lehet te vagy az? Igazából túl tökéletesnek tűnsz. Tényleg ilyen vagy mint amilyennek leírtad magad? Kérlek nyugtass meg, hogy igen mert akkor az nagyon jó. :)
2018. nov. 15. 23:50
 4/23 anonim ***** válasza:
41%

Csak egy kérdésre válaszolj: hány fiú próbálkozott nálad az elmúlt hat hónapban? És milyen srácot keresel?

Tudod, mindig a nő választ. Fiúból pedig van temérdek. biztos bennük van a hiba, ha te túlválogatsz? Lefogadom, hogy van 3 fiú kapásból, aki szívesen lenne a barátod, de te őket észre se veszed, mert nem elég jó pasik neked. Így szokott ez lenni.

2018. nov. 16. 00:38
 5/23 anonim ***** válasza:
80%
Már találtál, csak még nem tűnt fel.
2018. nov. 16. 00:41
 6/23 anonim ***** válasza:
66%

"lehet ez az oka hogy nem is próbálkoznak nálam? Mit kellene változtatnom ahhoz hogy érdeklődjenek irántam is?"

Te akarsz találni, nem? Akkor próbálkozz te.

2018. nov. 16. 00:45
 7/23 anonim ***** válasza:
46%
Tapasztalatból mondom, hogy nem az kell neked, amit írsz. Nem ismerlek, de tudva tudom, hogy ebben a pillanatban is lenne olyan jelölt, aki elfogadna és a tenyereden hordozna. Csak neked ő nem tűnik fel, mert nem elég jó. Ugyanez volt velem középsuliban. Nem kellettem. Alig várom, hogy lássam a sok magára hagyott anyukát, és jót röhöghessek majd rajtuk.
2018. nov. 16. 00:48
 8/23 anonim ***** válasza:
97%
Rendes férfiak miért nem találnak maguknak rendes nőt? 😐
2018. nov. 16. 05:59
 9/23 anonim ***** válasza:
98%

Mert ritka a normális fiú. Nagyon is.

A válaszolók között is elhiszik magukról a fiúk hogy normálisak, de közben nekik elég volt leirnod a mellmereted és már is tökéletes vagy nekik. Ugyanúgy felszínes senkik ők is. Még 10 évvel idősebb gyökér is neten így próbálkozik.

Semmit nem kell változtatnod. A ribiket azért nézik meg, mert értük nem kell küzdeni, könnyen kaphatoak. Egy normális lányhoz normális viselkedés, ész is kell, ami már iszonyat nehezen megy nekik.

2018. nov. 16. 08:17
 10/23 anonim ***** válasza:
22%
Majd egyetemen lesz sok buli, gólyabál, gólyatábor, dughatsz az alfákkal :) Később talán mehetsz Erasmusra, na ott aztán... *.* Igazi orgiákat tarthattok pár jó külföldi pasival :) ahogy mi is :)
2018. nov. 16. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!