Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok fiatal lányként pasit?
Falun lakom, és egyszerűen nincs lehetőség az ismerkedésre. Pedig nem vagyok egy bányarém, teljesen átlagos vagyok, vékony és viszonylag magas. Ti hogy ismerkedtetek hasonló esetben? Netes parkeresest inkább melloznem.
22/l
Attól függ mi a cél. Ha könnyed kapcsolat, akkor bulizóhelyek. Ha komoly kapcsolat, akkor egyszerűen a mindennapi életben: Mosolyogsz(legyen természetes), sexy ruhát hordasz, és természetesen olyan helyen jelensz meg, ahol vannak férfiak is, nem csak nők.
Igazából egy lányra amúgy is felfigyelnek a fiúk, szemezzél valakivel aki szimpi, ennyi.
Fogj egy nyalka cigánylegényt.
32/f
"Netes parkeresest inkább melloznem."
És miért? Hülyék mindenütt vannak, a személyes ismerkedésnél is. Akkor azt is mellőzöd?
173 cm, szóval nem annyira magas, hogy az már zavaró lenne.
Csinosan oltozkodom (legalábbis probalok) és látom, hogy megnéznek a pasik, de ennyi. Nem jönnek oda beszélni vagy ilyesmi. Nem tudom, mi lehet a probléma
Ugyan ez a helyzet férfiként is. A környéken nincs senki, csak nénik ameddig a szem ellát. A netes társkeresőket én sem próbáltam még.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!