Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem lenne a hiba?

Figyelt kérdés
Elkeseredett,összezavarodott fiatal lány vagyok,aki pár kérdésre keresne választ. Lányok,fiúk tanácsait szívesen venném,elsősorban üzenetben. A téma persze az,hogy miért nem kellek senkinek sem. :/
2018. nov. 13. 19:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Belsőleg szeretem az őszinteséget,az egyenességet. Gyűlőm,ha valaki sunnyog.számomra fontos,hogy valaki odafigyel a másikra. Én is ilyen vagyok. Kedves,rendes,de van véleményem. Kimondom,ha kell. Korrektül,nem hisztivel,nem bántóan.

Az érzelmeket ki tudom fejezni,ha jónak látom.(na ebből volt baj sajnos)

De tudok jégkirálynő is lenni.

2018. nov. 14. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Szerintem ha a leírtak igazak rád, akkor semmi baj nincs veled.

Látatlanban azt mondom, hogy tetszik amit leírtál.

Mondjuk ha kapcsolatban vagy valakivel, ott azért egyenlően kéne fontos legyél te is a másiknak, szóval ne ess át a ló túloldalára, és hagyd, hogy mellőzzenek majd..

2018. nov. 14. 11:50
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Igen,én ilyen vagyok.Vannak hibáim,mint mindenki másnak,nem vagyok tökéletes,de nem gondolnám,hogy annyira rossz leányzó lennék.

2018. nov. 15. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!