Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem lenne a hiba?
Akkor úgy fogalmazok,hogy csak arra.:(
Rosszul esik egy olyan lánynak,aki komoly kapcsolatra vágyik,nem csak egy-két éjszakás kalandokra. 20 éves koromig vártam,hogy talán összejön ez. Két éjszakára kellettem csak. Nincsenek nagy elvárásaim. Nálam tényleg az összhang számít. Magamat már nem tudnám sehova se sorolni. Annyira össze vagyok zavarodva :(
Nézd, ha arra kellettél mindenkinek, az azt jelenti, hogy szép külsőd van, valószínűleg jó volt veled.
Magyarul ha normális pasit fogsz ki, vagy találd rád, akkor valószínűleg minden adott lesz!
Köszönöm,hogy írtatok!
Magamról:probálok csinosan,nőiesen öltözködni,nincs gond az alakommal sem. Ezt már észrevettem. Dicsérik is. De nálam egy srácnál a küllem csak abban számít,hogy ne legyen szakadt,piszkos ruhája és legyen ápolt.
Visszahúzódó,csöndes személyiség vagyok elsőre és az idegenek ezt látják belőlem. De ha szimpatikus számomra valaki,akkor hamar elkezdek felé nyitni,beszélgetek vele,stb. (bárkivel,de nyilván nem tolakodóan,határok között)
Ha közel engedek valakit,akkor őt már kedvelem. Bizalmat szavazok neki,érdeklődöm felé,számít és fontos nekem. Kevés emberrel vagyok ilyen viszonyban,nem vagyok az a társasági ember. Tehát számomra értékek ezek a kapcsolatok. Sajnos többször emiatt már pofára estem. Csak addig kellettem,amig rossz hónapjaik voltak(most barátnőkről írok itt,barátom még nem volt),ha már talpra álltak,akkor volt más.
Pont,hogy nincs sok.;) Nem kérek kocka hasat,álom mosólyt vagy vakító kék szempárt. Nem érdekel,hogy márkás e a ruhája vagy,hogy el tud e menni nyaralni évente kétszer. Legyen külsőleg ápolt,tiszta. Én külsőleg szerintem adok magamra. Nőiesen öltözködöm(szeretek vásárolni,családi örökség anyától:D,egyik rossz szokásom),nem kihívóan. „Magasságom" minion kategória(160-at átlépem pár centivel),vékony testalkat(ezt dicsérve van),szőke haj.
Nem kérek sokat. Tudom,hogy egy srácnak a haverok,család fontosabb,mint egy lány sokszor és én ezt tiszteletben is tartom.
Nem kérem,hogy a nap 24 órájában együtt legyünk. Nekem sincs az egyetem mellett sok mindenre időm.:( De azért érezzem,hogy nem csak ágymelegítőnek kellek. Tisztelem,becsülöm a másik félt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!