Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon nehéznek találom a pártalálást, ugye bennem van a hiba?
Érdekes,mostansag sokszor hallani,hogy nehezen megy.
En is ezt tapasztalom. Masfel eve vagyok egyedul. Lehetett volna, na de csak azert,hogy legyen ,nem kell. Ha meg nem erzek semmit iranta,nincs ertelme.
Akár lány vagy, akár fiú, attól függően, hogy mennyire ritka az az ember, akit keresel és milyen körökben mozogsz, elhúzódhat ez évekig is.
Én is 4-5 évvel később találok párt az utolsó kapcsolatom óta, mert megválogatom, kivel húzok le éveket vagy egy életet. Aki szerint 1-2 év már abszurd, annak nem tudom, hogy az igényszintje, vagy a türelme gyatrább.
Pluszban meg ki lehetne egesziteni azzal,hogy mas,ha mar idosebb vagy. Tehat mar dolgozol,kevesebbet jarsz el szorakozni stb.
Meg amit meg irt itt az elottem szolo,jobban is tudod,hogy milyen embert szeretnel,ki az,akivel nem valoszinu,hogy mukodne.
En is az eletemhez keresek tarsat,masabb mar amire figyelek. Mas mint anno,pedig sosem voltam pasizos.
"Akár lány vagy, akár fiú, attól függően, hogy mennyire ritka az az ember, akit keresel és milyen körökben mozogsz, elhúzódhat ez évekig is. "
Csak lányként mondjuk elég felmennie a randivonalra és válogatnia, fiúként meg a fél életét fel kell rá tennie, ha egy neki megfelelő nőt akar találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!