Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy nehéz kapcsolatom amiből kiléptem vajon bennem volt a hiba?
Nem tudom melyik faluban lakhattok, de itt Budapesten már a 25 éves férfi sem ember ha nincs saját lakása vagy nem tart fent legalább egy albérletet ilyen 250 nettós fizetésből, úgyhogy a te 40 évesed, aki otthon lakott szerintem olyan hálás lehetett bárminek, amiben hisz (vagy nem hisz) azért, hogy egy olyan nője volt, mint te (és ezt úgy mondom, hogy nem láttalak élőben, a leírásod alapján nem lehetsz csúnya), hogy még szép, hogy ragaszkodott hozzád.
A kérdés már csak az, hogy neked ez elég? Ha én vagy egy bármilyen hajléktalan most odamegy hozzád, hogy szerelmes beléd, akkor vele leszel a hátralevő életedben? Ennyi elég, hogy valaki szerelmet vall? Ha amúgy egy gyökér?
3 év alatt nem volt hajlandó megismerkedni a gyerekeddel: ez gáz.
Kényelemszerető, anyuci pici fia: gáz.
"Kémiai vonzalom" vajon volt-e: ha így kérdezed, akkor nem volt.
Látatlanban azt mondom, sokkal jobbat érdemelsz, mint amit ez a fickó nyújtott neked.
Ez a kérdés mintha már lett volna, vagy törölted az eddigi válaszokat és kiemelted? :D
Az előző válaszom erre az volt, hogy "40 éves és az anyjával él ikszdé".
Ehhez nem igazán lehet mást hozzátenni. Bolond vagy, ha egy ilyen gyernőtt után tepersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!