Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért megvetőek a nők a "mama...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megvetőek a nők a "mama hotelesekkel" mikor ők se jobbak?

Figyelt kérdés

Tisztáznám hogy én nem vagyok mama hoteles! De:

Egy csomó nő arra veri magát hogy ő nem "mama hotelben" lakik. Közben meg otthonról egyből valami béta pasihoz költöztek be úgyhogy egy szalmaszálat nem tettek keresztbe csak "párkapcsolat" címén beleültek a készbe és ezt önálóságnak nevezik. Vagy összeáltak nyomorogni három négy lakótárssal aztán halgatják egymás szexeléseit.

2018. nov. 9. 18:52
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Ha a mama hoteles" életképtelen akkor micsoda az a nő aki rá akaszkodik egy pasira hogy hozzá költözhessen akár az albérletébe akár a saját lakásába?
2018. nov. 10. 15:03
 42/47 anonim ***** válasza:
0%

Ember,mi vagyunk a férfiak,nekünk a dolgunk az erőforràsok biztosítàsa,stabilitás adása,nőnek tàmasz nyùjtása.

Igen ez a mi dolgunk teljesen,akár tetszik akár nem.

2018. nov. 10. 15:29
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

A mama hotel nem azt jelenti simán, hogy vki a szüleinél lakik, hanem a szüleinél lakik ÉS semmit nem csinál otthon. A nőknél ez nem szokott így lenni, még akkor se, a szüleiknél élnek, vagy lakótársakkal, vagy vki mással, mert a házimunkázást elvárják tőlük, "mert az női munka / a nőnek illik".

Én igenis megvető vagyok azzal, akit eltartanak, és akiben annyi igény nincs, hogy azt vhogy meghálálja... legalább annyival, hogy a házimunkából a részét kiveszi. De sok általam ismert mamahoteles erre sem képes, sőt van olyan, aki ezek után még az anyját fikázza, amiért vasárnap nem pontban délben volt az ebéd.

2018. nov. 10. 15:56
 44/47 anonim ***** válasza:
43 vagyok, azt még hozzátenném, hogy ha vki nőben ilyen, az nyilván jogtalanul pampog. De én pl. nem költöztem rá senki nyakára, sőt az én lakásomban éltünk az exvőlegényemmel, de amíg otthon éltem, is házimunkáztam. Ez alap.
2018. nov. 10. 15:58
 45/47 anonim ***** válasza:
69%
Amg én "mamahoteles voltam, kivettem a részem a házimunkából, a rezsibe is beszálltam, tehát nem az a kategória voltam, hogy vártam, amíg elém teszik az ételt, közben semmit nem csinálok. Aztán egy napon adódott egy lehetőség külföldi munkára (Anglia), éltem vele. Nekem összejött, hogy elköltözzek a mamahotelból, de ez a szerencsén és a rokoni kapcsolokon múlt nagyrészt, bár a döntés az én kezemben volt, hogy megyek e vagy maradok. Sokaknak nem adódik ilyen lehetőség, pl. egy borsodi kisvárosban, ahonnan én is származom, van néhány gyár, ami működik, az egyikbe úgy lehetett bejutni, ha dolgozik ott ismerős, a másikat felhívom telefonon, a HR-es azt mondta, hogy van felvétel, önéletrajzot kell bevinni, beviszem, személyesen neg azt mondták, hgy most nincs felvétel. Esetleg van még közmunka. Úgyhogy sok esetben nehéz dobbantani a mamma melől, viszont ha adódik lehetőség és valaki nem él vele, mert milyen jó, egyszerű és kényelmes anyával élni, azt én se tartom sokra.
2018. nov. 10. 16:11
 46/47 anonim ***** válasza:
26 voltam amikor megkértem a barátnőm hogy közösen fogjunk már össze és költözzünk albérletetbe és tervezzük a jövőnket. Mondtam neki hogy egyedül nem tudom anyagilag fedezni az egészet és ő is kell. Erre azt vettem észre hogy ettől fogva egyre jobban kezd leépülni a gyönyörűnek indult kapcsolatunk. Flegma módon tőlem várt minden tanácsot és anyagi támaszt és ami a legrosszabbul esett hogy anyakomplexussal és érzelmi zsarolással vádolt miközben minden jószándékommal voltam iránta. Nagyon szerettem és éppen fordítva éreztem a zsarolással hogy addig nincs szex amíg nincs kégli elnéző buta anyós és házasság. Nem bírtam tovább szakítottunk és rövid időn belül azt veszem észre hogy egy tök béna alacsony cigánytót pasival pózol a face-n gyűrűvel az ujján és beköltöztek az új házba amit a pasi gazdag szülei harácsoltak össze korábban a mézbiznisszel az alföldön. Természetesen a ribizli azóta se dolgozik de már a második gyerek is megvan. :-D Szerintem a harmadik után vagy elválik és elpereli a pasi házát vagy leszázalékolja magát csak ne dolgozzon.
2019. jan. 26. 23:40
 47/47 anonim ***** válasza:
És nagyon sok pashee költözik nők nyakára....
2019. jan. 26. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!