Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megvetőek a nők a "mama hotelesekkel" mikor ők se jobbak?
Tisztáznám hogy én nem vagyok mama hoteles! De:
Egy csomó nő arra veri magát hogy ő nem "mama hotelben" lakik. Közben meg otthonról egyből valami béta pasihoz költöztek be úgyhogy egy szalmaszálat nem tettek keresztbe csak "párkapcsolat" címén beleültek a készbe és ezt önálóságnak nevezik. Vagy összeáltak nyomorogni három négy lakótárssal aztán halgatják egymás szexeléseit.
Ember,mi vagyunk a férfiak,nekünk a dolgunk az erőforràsok biztosítàsa,stabilitás adása,nőnek tàmasz nyùjtása.
Igen ez a mi dolgunk teljesen,akár tetszik akár nem.
A mama hotel nem azt jelenti simán, hogy vki a szüleinél lakik, hanem a szüleinél lakik ÉS semmit nem csinál otthon. A nőknél ez nem szokott így lenni, még akkor se, a szüleiknél élnek, vagy lakótársakkal, vagy vki mással, mert a házimunkázást elvárják tőlük, "mert az női munka / a nőnek illik".
Én igenis megvető vagyok azzal, akit eltartanak, és akiben annyi igény nincs, hogy azt vhogy meghálálja... legalább annyival, hogy a házimunkából a részét kiveszi. De sok általam ismert mamahoteles erre sem képes, sőt van olyan, aki ezek után még az anyját fikázza, amiért vasárnap nem pontban délben volt az ebéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!