Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért megvetőek a nők a "mama...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megvetőek a nők a "mama hotelesekkel" mikor ők se jobbak?

Figyelt kérdés

Tisztáznám hogy én nem vagyok mama hoteles! De:

Egy csomó nő arra veri magát hogy ő nem "mama hotelben" lakik. Közben meg otthonról egyből valami béta pasihoz költöztek be úgyhogy egy szalmaszálat nem tettek keresztbe csak "párkapcsolat" címén beleültek a készbe és ezt önálóságnak nevezik. Vagy összeáltak nyomorogni három négy lakótárssal aztán halgatják egymás szexeléseit.

2018. nov. 9. 18:52
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Szerintem az rosszabb aki lenézi a mamahoteleseket közbe meg állságosan nem magának teremti meg a lakhatást hanem a pashee tól várja el.
2018. nov. 9. 19:52
 22/47 anonim ***** válasza:
86%

"pashee"...

Mikor beszéltél te utoljára hús-vér nővel? 2006ban?

Egyébként meg nem a férfihoz való beköltözés az általános, hanem először a közös albérletbe költözés, amit mindketten fizetnek. A tény meg, hogy nem tudod, hogy mi a különbség az önálló (bár másokkal megosztott) élet, és a szülői házban megrekedés között, valahogy azt sugallta, hogy kamu, hogy elköltöztél valaha is.

2018. nov. 9. 19:58
 23/47 anonim ***** válasza:
70%

Én lenézem a mama hoteles pasikat, ha nincs valami nagyon jó okuk arra, hogy miért nem költöznek külön (pl.: a szülők betegek).

És képzeld, amikor elköltöztem otthonról (19 évesen), nem máshoz költöztem, hanem albérletbe, egyedül. Azóta eltelt 10 év, van saját lakásom (még fizetem néhány évig).

24/47 anonim ***** válasza:
84%
Ha te nem vagy mamahoteles, akkor meg miért fáj ez neked? Van saját lakásod, nem? Ha nem akarsz egy nőt se beköltöztetni, akkor éldegélsz egyedül, aztán nincs gondod.
 25/47 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként meg ha minden nő be tud költözni egy pasihoz, akkor a pasik 95 %-ának van saját lakása. És csak az az 5 % sír.
2018. nov. 9. 20:00
 26/47 anonim ***** válasza:
81%
Vicc vagy ember.
2018. nov. 9. 20:20
 27/47 anonim ***** válasza:
15%
Az a vicces, hogy itt írják néhányan, hogy egy nő nem szívesen költözik be az "anyósékhoz" egy szobába a párjával, a való életben pedig nem egy nő csinálja ezt. Na persze azok zöme se érzi jól magát abban a helyzetben, de mégis csak előfordul ez az eset.
2018. nov. 9. 20:42
 28/47 anonim ***** válasza:
62%

Én mamahoteles vagyok.

Őszintén és minden $zarság nélkül kérdezem, hogy egy

140-180 ezres átlag melósfizuból hogy lehet albérletet fenntartani egyedül? A ksh átlag fizu 200 ezer. Arra azt mondom, hogy nagyon alapjáraton el lehet lenni. De hogy előrelépni vagy banki hitelt fizetni de még csak egy külföldi nyaralást megsporólni nem lehet!!!

Most akkor hogy van ez?

Életszerű, alátamasztott válaszokat kérek, és nem olyat hogy dolgozz többet vagy hogy keress jobb melót...

2018. nov. 9. 20:48
 29/47 anonim ***** válasza:
23%
Tanulni kellett volna, azért a 140 elég ciki aki azért 12 orában gürcöl hát lelke rajta.. 200 az az alap az alatt színvonaltalan...
2018. nov. 9. 20:55
 30/47 anonim ***** válasza:
62%
29-es te igazi idióta vagy..
2018. nov. 9. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!