Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért megvetőek a nők a "mama...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megvetőek a nők a "mama hotelesekkel" mikor ők se jobbak?

Figyelt kérdés

Tisztáznám hogy én nem vagyok mama hoteles! De:

Egy csomó nő arra veri magát hogy ő nem "mama hotelben" lakik. Közben meg otthonról egyből valami béta pasihoz költöztek be úgyhogy egy szalmaszálat nem tettek keresztbe csak "párkapcsolat" címén beleültek a készbe és ezt önálóságnak nevezik. Vagy összeáltak nyomorogni három négy lakótárssal aztán halgatják egymás szexeléseit.

2018. nov. 9. 18:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
22%
140-150 körül keresek, néha többet, ebben benne van, lakáshitel, lakástakarék (LTP) rezsi, kaja, stb. néha prostik, bár az már nagyon ritkán, esett itt a színvonal, úgy hogy nem érdemes ezzel foglalkozni. Nem esek kétségbe, ha valamelyik rokonomnak, vagy gyerekének venni kell valamit születésnapjára, karácsonyra stb. Annyi a titok, hogy nem kell feleslegesen mindenféle hülyeséget megvenni, csak a fontos dolgokat, pl. fényképező, aztán objektív :) Lakáshitelt fizetek vagy 33 ezer körül, ezért a lakásért, ami egyébként nem nagy, 60-70 ezret elkérnének albérletre.
2018. nov. 9. 21:27
 32/47 anonim ***** válasza:
55%

#29 nem akarom offolni a kérdést de szerinted akik kiszolgálnak téged, mennyit keresnek?

Pl egy bolti eladó,pék,rendőr,mentős,tanár, bkv dolgozó, benzinkutas, gyorséttermi dolgozó, recepciós stb,stb...

És ezt még mindig normál hangnemben őszintén kérdezem.

Nem 140-et irtam 12 órára, de való igaz hogy több tanulással többre viheti az ember. Csak sajnos ez nem mindenkinek adatik meg vagy anyagilag vagy szellemileg.

Ezek szerint az ilyen helyzetben lévő férfiak nem is érdemelnek semmit az élettől?

2018. nov. 9. 21:32
 33/47 anonim ***** válasza:
44%
jaj drágám mert mondjuk nem minden nő olyan. én 18 éves korom ÓTA egyedül lakok, albérletben, szobában, ahogy adódott, aztán kijöttem külföldre EGYEDÜL és megkerestem a saját pénzemet (0ról indulva banki kölcsönnel). ennyi. hadd mondjam már hogy szánalom a köbön amikor egy huszonéves pali anyuci szoknyája alatt lakik.
2018. nov. 9. 22:01
 34/47 anonim ***** válasza:
43%
Azok a nők jogosan vetik meg azokat a férfiakat, akik még 30 fölött is a szülőkkel élnek-ha csak nem betegek-, akik már 18-19-20 évesen egymaguk béreltek szobát, önerőből.
2018. nov. 10. 02:07
 35/47 A kérdező kommentje:
Azért látom mennek itt a szépkis vetítések! Itt minden nő 19 évesen egyből teljesen egyedül saját erőből elköltözött albérletbe aztán már saját lakást is szerzett teljesen egyedül... Gondolom a szakmunkás fizetéséből mert 19 évesen a legtöbben még tanulnak és egyetem mellett diák munkával nem lehet annyit keresni hogy teljesen egyedül fentartson valaki egy egész lakást.
2018. nov. 10. 06:57
 36/47 A kérdező kommentje:

" Tanulni kellett volna, azért a 140 elég ciki aki azért 12 orában gürcöl hát lelke rajta.. 200 az az alap az alatt színvonaltalan..."

Haha végül csak eljutotunk ide! Ha a pasheenak nincs magas fizetése meg lakása ahova belehet költözni akkor fujj nem férfi miért nem tanult! KÖzbe asszonypajtás meg beleül a készbe és elvan magától hogy mekkora önállóság egyből valaki más lakásába albérletébe beülnni.

2018. nov. 10. 06:59
 37/47 anonim ***** válasza:
70%

Hiàba làzadsz utolsó attól mèg gàz ha egy fèrfi bizonyos kor felett nem egyedül lakik,mamahotel meg triplàn gáz.

Nekem van ismerősöm 40 èves szobát bérel szerinted mennyire piackèpes?

Màsodik randiig nem jut el.

Vajon mièrt?

Mert szànalmas?

Nekünk fèrfinak már külön kell èlni minimum 25 èvesen,aki erre nem jut el,az ne akarjon nőt vagy érje be az alacsony szintűekkel.

2018. nov. 10. 07:20
 38/47 anonim ***** válasza:
26%
Akinek nincs saját lakása vagy háza férfiként 25 éves korára az életképtelen !
2018. nov. 10. 11:45
 39/47 anonim ***** válasza:

Legolcsóbb albérlet amit Győrben találtam 40e Ft/hó (42m2-es)+ 8e Ft közös költség + a számlák átlagban 29e Ft + telefonszámlám kb. 3e Ft, ez összeadva 80e Ft-ot jelent!

Egyetemen tanszéki mérnökként keresek nettó 132e Ft-ot, havi 10e-et költök a munkahelyen étkezésre heti 2-3 alkalommal, kizárólag ha estig vannak óráim. A maradék 42e-ből kellene megélnem egy egész hónapig, ez durván 1400Ft/nap.

Mérlegeltem és mamahoteles maradtam, fizetem az összes számlát, havonta egy nagyobb bevásárlást csinálok, külön lakrészen itthon lakom, a szobám magában 46m2-es, van külön WC, zuhanyzó, stb.

Évente 1 000 000Ft-om marad meg mama hotelesként!

2018. nov. 10. 12:29
 40/47 anonim ***** válasza:
De undorító már ez az anyagias, számító világ, a belem kifordul. Ha nem laksz egyedül ennyi meg annyi évesen az gáz, nincs ez, nincs az gáz. Egyedül élek, aztán mit érek vele? Semmit. Hazamegyek egyedül a lakásba, nyáron meg karácsonykor elmegyek rokonokhoz, vagy néha hétvégén haverral sörözni. Míg "mamahoteles" voltam, pörgősebb életem volt, több nő is volt a környezetemben, haveri társaságban, szórakozóhelyeken. Jó házibulik is voltak. Bár felesleges ezen agyalni, mert az akkori barátok is szétszéledtek erre-arra.
2018. nov. 10. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!