Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megvetőek a nők a "mama hotelesekkel" mikor ők se jobbak?
Tisztáznám hogy én nem vagyok mama hoteles! De:
Egy csomó nő arra veri magát hogy ő nem "mama hotelben" lakik. Közben meg otthonról egyből valami béta pasihoz költöztek be úgyhogy egy szalmaszálat nem tettek keresztbe csak "párkapcsolat" címén beleültek a készbe és ezt önálóságnak nevezik. Vagy összeáltak nyomorogni három négy lakótárssal aztán halgatják egymás szexeléseit.
Nálunk a volt férj ült bele abba amiért én dolgoztam meg és volt pofája az ágyamba dugni az aktuális nőjét és még én voltam a rihe h kidobtam otthonról h menjen a szeretőjéhez majd az mos főz. Kidobtam a saját lakásából,hát az a lakás mindig is az enyém volt ő csak jogtalan lakáshasználó volt,be se kellett volna engednem,és még engem vegzáltak h mertem a férfit Az uramat kitenni az lakásából,ami sose volt az övé csak szerette volna.. De ő megcsalhatott még kiskorúval
is amiért fel is jelentettem.. .. Nem minden fekete és fehér,nem minden nő ül be a tutiba,leginkább a pasik szeretnek élősködni és majd a nőnél ellakom majd a nő eltart műsor van aztán koppannak és az már nem tetszik nekik..
2 kérdés:
- Miért utálod a nőket?
- Miért nem jártál be nyelvtanórára?
Mert bazzeg 25 felett ne mamahotelbe lakjunk már istenem.
Mit nem lehet ezen megèrteni?
Amùgy tèvedsz,hogy azt hiszed,hogy majd be fog költözni egy szobàba a pasival a csaj.
Ezt felejtsd el,màsodik randi se lesz,bizonyos kor felett 26 felett màr ez is ciki.
Hàny éves vagy?
Hány évesekkel ismerkedsz?
Mer párkapcsolati szempontból ők vannak előnyben és ezt kíméletlenül ki is használják.
Csak példaképp egy meleg pasit kicsit sem érdekelne ez csak legyen 1 hely ahol dugtok.
De hát te heteró vagy. Szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!