Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 évesen egzisztencia nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen egzisztencia nélkül (mama hotelben lakva), kevesebb, mint fél évben belül munkanélkülivé váló pasiként, mennyit fogok érek majd a nők szemében?

Figyelt kérdés

Nem izmos, nagy dumás, stílusos, arcomat tekintve azt, mondták jó páran, hogy kisfiús. A külsőmről ennyit.

Emellett sosem voltak nagy sikereim a nők körében, alig jött össze valami, ráadásul a szép csajok tetszenek, nem a "saját kategóriám".

Ezek után mennyit érek/fogok érni a "húspiacon"?

2016. aug. 14. 15:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
Először a saját dolgaidat tedd rendbe, keress új állást és önállósodj, aztán nézegess puncik után.
2016. aug. 14. 15:22
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Semennyit.
2016. aug. 14. 15:23
 3/27 anonim ***** válasza:
44%

El kell, hogy keserítselek. Nincs mit szépíteni rajta, hogy a nőknek ebben a korban már egzisztenciára van szükségük, családot akarnak állapítani, és ja, már azért babát is szeretnének. Ahhoz pedig körülmények kellenek.

Amit tudok javasolni:

- Válassz fiatalabb lányt! Mondjuk olyat, aki még most jár OKJ-re/egyetemre. Rajtuk még nincs a kapuzárási pánik, ők tudnak várni, amíg talpra állsz, sőt fiatalabb korban türelmesebb is az ember a másikkal szemben.

- Tanulj valami újat! Nem tudom, mi a foglalkozásod, de a kérdésed alapján azt látom, hogy nem válogathatsz a munkahelyek között, hanem reménykedhetsz kb., hogy felvesznek egybe. Tudom, hogy a tanulás plusz pénz és energia, de ha jó szakmát választasz(ami a szenvedélyed is egyben), akkor a közérzeted is jobb lesz(ami nőcsalogató), illetve elhelyezkedni is könnyebben tudsz.

20/L

2016. aug. 14. 15:29
 4/27 anonim ***** válasza:
77%
Őszintén? Szart sem.
2016. aug. 14. 15:29
 5/27 anonim ***** válasza:
85%

3.:a magad nevében beszélj, én is "fiatalabb lány" vagyok kapuzárási pánik nélkül, de nem választanék egy olyan srácot, aki sehol nincs, nincs munka, anyuci mos rá, mert előremutat, hogy milyen jövőre lehet számítani mellette.

21/L

2016. aug. 14. 15:31
 6/27 anonim ***** válasza:
70%
Ezt most komoly? Azt számolgatod, hogy találsz majd nőt, ahelyett, hogy azon igyekeznél, hogy megoldjad a saját életed? :D Hát így nem sokat fogsz érni. xD
2016. aug. 14. 15:31
 7/27 anonim ***** válasza:
17%
#5, az apakomplexusos aranyasoknak nyilvan az 50es gazdag pasik kellenek :)
2016. aug. 14. 15:34
 8/27 anonim ***** válasza:
80%
Menj el külföldre dolgozni. Így kijelentkezel a mama hotelból, egzisztenciát teremtesz és lesz esélyed az életben.
2016. aug. 14. 15:36
 9/27 anonim ***** válasza:
76%

7.:biztos apakomplexusos aranyásó vagyok azért, mert szeretnék egy olyan korombeli (max 5 évvel idősebb srácot), akinek vannak céljai, akivel majd tudok komolyan tervezni, akivel nem azt látom, hogy a gyerekeimet mások levetett rongyaiba kell majd öltöztetnem, hanem boldog gyerekkoruk lehet és aki tud ugyanannyit nyújtani majd egy kapcsolatban, mint én tudok ;)

A kérdező gyakorlatilag egy szexbomba csajt keres, aki majd el is tartja őt, fizeti, mos és főz rá. Azért valaki már aranyásó, hogy ez nem kell neki?

21/L

2016. aug. 14. 15:37
 10/27 anonim ***** válasza:
87%

Hogy kerültél ilyen helyzetbe?

Mit teszel, hogy ez megváltozzon?

Először ezekre tudd a választ!

2016. aug. 14. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!