Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 évesen egzisztencia nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen egzisztencia nélkül (mama hotelben lakva), kevesebb, mint fél évben belül munkanélkülivé váló pasiként, mennyit fogok érek majd a nők szemében?

Figyelt kérdés

Nem izmos, nagy dumás, stílusos, arcomat tekintve azt, mondták jó páran, hogy kisfiús. A külsőmről ennyit.

Emellett sosem voltak nagy sikereim a nők körében, alig jött össze valami, ráadásul a szép csajok tetszenek, nem a "saját kategóriám".

Ezek után mennyit érek/fogok érni a "húspiacon"?

2016. aug. 14. 15:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%

Hidd el nem az a baj veled hogy munkanélkülivé válsz vagy hogy anyukáddal élsz. MOTIVÁCIÓ HIÁNYA a gond, az hogy az elsőbbségi listádon a csajok vannak előbbre mint az hogy rendbe rakd az életed. Ha szingli lennék én még össze is jönnék egy ilyen férfival feltéve ha van diplomája, célja, motivációja arra hogy megváltoztassa a jelenlegi életét. Az hogy van stílusod kevés, avval nem lehet mit kezdeni. Ha pedig nem lesz pénzed nem tudsz majd ruhát se venni amiből a stílusod fenntartod.Igazából téged csak a csajozás és hancúr érdekel. Ilyen életszemlélettel ahogy írtam szeretőnek jó lehetsz de komoly kapcsolatra nem.

előző voltam

2016. aug. 14. 18:07
 22/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell a pasik pénze, de egy ilyen az én pénzemet és egzisztenciámat akarná, vagy magának vagy hogy nekem se legyen.
2016. aug. 14. 18:33
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm húszas válaszoló az építő hozzászólást.
2016. aug. 14. 18:46
 24/27 anonim ***** válasza:
78%
Közel 30 évesen életképtelen vagy és aki nem hajlandó eltartani az haszonleső? Érdekes gondolatmeneted van.
2016. aug. 14. 19:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem egy olyan pasi aki 28 évesen még otthon lakik az felejtős. Ha nekem nőként sikerült 19 évesen elköltözni, mellette lediplomázni, akkor ez a minimum, amit elvárok. Nem a pénz érdekel, csak az, hogy legyenek céljai és ne a szüleire támaszkodja éljen 28 évesen. Nem várok el diplomát, de azért lássuk be egy lusta, céltalan fiatal (nő, férfi) nem éppen vonzó dolog.
2016. aug. 14. 20:47
 26/27 anonim ***** válasza:
86%
Te most úgy őszintén mit gondolsz? Lassan 30éves leszel és még mindig a szüleidnél csövezel,aztán lassan ingyenélő leszel+még elvárásaid is vannak..Vicc vagy!!
2016. aug. 14. 22:01
 27/27 anonim ***** válasza:
35%
A nők álomvilágban élnek. Azt gondolják, mindenkinek lehet jól fizető állása, amiből aztán külön is tud költözni. Az ilyen nők nagy része persze minimálbérért hajt, vagy nem is hajlandó elmenni dolgozni, mert úgy gondolják, a férfi dolga befogadni és eltartani a nőt.
2016. aug. 15. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!