Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen egzisztencia nélkül (mama hotelben lakva), kevesebb, mint fél évben belül munkanélkülivé váló pasiként, mennyit fogok érek majd a nők szemében?
Nem izmos, nagy dumás, stílusos, arcomat tekintve azt, mondták jó páran, hogy kisfiús. A külsőmről ennyit.
Emellett sosem voltak nagy sikereim a nők körében, alig jött össze valami, ráadásul a szép csajok tetszenek, nem a "saját kategóriám".
Ezek után mennyit érek/fogok érni a "húspiacon"?
Hidd el nem az a baj veled hogy munkanélkülivé válsz vagy hogy anyukáddal élsz. MOTIVÁCIÓ HIÁNYA a gond, az hogy az elsőbbségi listádon a csajok vannak előbbre mint az hogy rendbe rakd az életed. Ha szingli lennék én még össze is jönnék egy ilyen férfival feltéve ha van diplomája, célja, motivációja arra hogy megváltoztassa a jelenlegi életét. Az hogy van stílusod kevés, avval nem lehet mit kezdeni. Ha pedig nem lesz pénzed nem tudsz majd ruhát se venni amiből a stílusod fenntartod.Igazából téged csak a csajozás és hancúr érdekel. Ilyen életszemlélettel ahogy írtam szeretőnek jó lehetsz de komoly kapcsolatra nem.
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!