Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azt hiszik a pasik hogy a jó helyes külső, egzisztencia, határozottság elég a nőknek?
Ekkora marhaságot!
De ez még semmi! Tudod mit hallottam a múltkor? Azt, hogy ha valaki sokat mozog, sportol és egészségesen étkezik akkor lefogy és jó alakja lesz. Nonszensz komolyan mondom!
Abban igazuk van, hogy a dolgok elindításához ezek azért elég pozitív dolgok. Mármint, érted, jól néz ki, elég menő dumája van, és lazán meghív egy izgalmas, világ körüli túrára csak úgy mellékesen (némi kis túlzással). Sokaknak bejönne, nekem legalábbis biztosan.
De ez csak az ismerkedés. Ahhoz elég, hogy elkezdjek vele beszélgetni, nyitottan, pozitívan álljak hozzá, meg akarjam ismerni. De hogy ebből az ismerkedésből-randizgatásból mi lesz, az már nyilván nem ezen múlik, ahhoz személyiség is kell. Annak függvényében dől el, hogy ez kapcsolatra is jó, vagy felejtős.
Szerintem azért, akinek nincsenek sikerei a nőknél, ilyen vagy olyan okokból kifolyólag, azoknak a legtöbb esetben meg már az is jó lenne, ha legalább egy kósza szex, némi kis aprócska sikerélmény, akár csak egy jó hangulatú randi is jutna, ehhez viszont biztos vagyok benne, hogy a felsoroltak elegendőek. Rövid távon ezek abszolút jackpot. Hosszú távon kell ennél sokkal, de sokkal több minden. De addig el is kell jutni, és az nehezebb (nem lehetetlen, csak nehezebb) a fentiek hiányában, akárhogy is forgatjuk.
Kérdező. Most komolyan azt akarod bemesélni nekünk, hogy ezek nem számítanak? :D
Hát igen. Mindannyian tudjuk, hogy a gyakoris nők a ronda, csóró, nyúlbéla pasikra izgulnak kegyetlenül... :D
A kérdésed másik értelmezése szerint pedig, amit leírtál az alap, de közel sem elég neked/nektek. Ez megint egy orbitális baromság.
Pusztán felszínes tulajdonságok alapján skatulyázol be embereket pedig mindenki más. Lehet, hogy te inkább teszed halmazokba a férfiakat, miszerint van egy gazdag halmaz, jóképű halmaz, stb... és ezek metszése, miközben pedig mindenki egy indivídum. Van jó és rossz tulajdonsága, a te tiszted eldönteni, mi fér bele a toleranciaküszöbödbe és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!