Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg azt hiszik a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg azt hiszik a pasik hogy a jó helyes külső, egzisztencia, határozottság elég a nőknek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Igen Ipkisz, ezért írtam a társadalomkritikámat. :) Elváráshegyek vannak bizony, éppen csak korrekt hozzáállás, emberséges közeledés, a másik belső világának megismerése, kölcsönös áldozatvállalás-kompromisszumkészség marad el.

A helyzet az, hogy én világ életemben elutasítottam a materialista felfogást, és az olyan nőket, akik ezt képviselik. Nem egy cirkuszi bohóc a férfi, hanem egyenrangú partner. Legalábbi így kellene, hogy legyen. :) Egy nő akkor várhat el ilyesmiket, ha szülői, baráti, főnöki, akármilyen segítség nélkül elérte legalább ugyanezt.

2016. febr. 13. 22:30
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

10#

Figyelj, én pont olyan férfi vagyok amilyet leírtál, ezért is vagyok képes a saját, párhuzamos univerzumomból szólni hozzátok, de képzeld, az itteni nőknek pont mi nem kellünk.

Itt azok a férfiak kelendőek akik röfögve harmonikáznak, fűszálakkal pöckölnek aggregátorokat és pókjárásban énekelnek orosz katonai indulókat visszafelé.

2016. febr. 13. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
ipkisz ez így van ! a férfinak mindent kell tudni a nők meg nem csinálnak semmit
2016. febr. 13. 22:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy édes kevés, viszont előfeltétel, mint ahogy azt a kérdező is igazolja a kérdéssel és a #6-os hozzászólásával.

Persze gondolom a kérdés nem nekem szól, mivel nem vagyok helyes, vagyis a nőknél már az első szűrőn kiestem.

2016. febr. 13. 22:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszik, hanem tudják. Mi is a kérdés? :D

Máskor meg egy-két femináci elvtársad elszólja magát, hogy a "nő joggal (ezen van a hangsúly) nézi az egzisztenciát, egyebeket".

Akkor kit akartok átverni? :)

2016. febr. 13. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
első kézből (illetve szájból) tudom hogy ez így van ;)
2016. febr. 13. 22:54
 17/18 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem joggal hiheti sok pasi ,mivel bizonyára van sok olyan nő is, akinek bizonyos okból kifolyólag átmenetileg ez bőven elég.

Ha mégse lenne elég , akkor jöhet a következő "átmenet".:D

2016. febr. 13. 23:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ipkisz Láb nevű Kihagytál elég sok dolgot:

Emellett sportoljon, legyen folyamatosan aktív, keress rohadt sokat, aminek a nagy részét add nekem, jah és ne dolgozzál annyit, figyelj csajra, vidd el ide meg oda, mert akkor hiszti lesz, hogy nem foglalkozol eleget vele.

Cserébe a nő: őőő néha takarít, néha főz, de ezt ő nem akarja csinálni, mert olyan "undi".

Férfi elvárás a nő felé: igen, nézz ki jól, ha már nő vagy, ne hízz el, legyél valamennyire értelmes.

2016. febr. 14. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!